مقاله ریز کپسول سازی ترکیبات فرار طعم زا


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ریز کپسول سازی ترکیبات فرار طعم زا دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ریز کپسول سازی ترکیبات فرار طعم زا  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ریز کپسول سازی ترکیبات فرار طعم زا،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ریز کپسول سازی ترکیبات فرار طعم زا :

تعداد صفحات:۹

چکیده:

یکی از ویژگیهای کیفی مطلوبیت غذا توسط مصرف کنندگان نوع و میزان ترکیبات عطری و طعمی است این دسته از ترکیبات که از گروه پیچیده ای از ترکیبات آلی تشکیل شده اند به دلیل دارا بودن خصوصیات فیزیکوشیمیایی منحصربفرد درطی فرایند و نگهداری فراورده های غذایی از دستمی روند کپسوله کردن Encapsulation) فرآیندی است که درآن با پوشانیدن مودحساس معطره با مواد دیواره ای مناسب از تبخیر اکسایش مهاجرت و واکنشهای نامطلوب این دسته از ترکیبات با اجزای غذا ممانعت به عمل می آید دراین مسیر تکنیکهای بسیاری مانند کوآسرواسیون کوکریستالیزاسیون دربرداری مولکولی خشک کن پاششی خشک کن انجمادی اسپری چیلینگ اسپری کولینگ اکسترودر و امواج مایکروویو شناخته و بهره برداری شدها ست. ولی استفاده از روش خشک کن پاششی به دلیل پایین بودن هزینهنیروی کار انجام عملیات به صورت مداوم و درمقیاس بزرگ خشک کردن سریع و تولیدکپسوهایی با پایداری زیاد متداولترین روش ریزکپسول سازی در صنعت غذا به شمار می رود

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.