مقاله اثر تکنولوژی بسته بندی زیستی Bioactive بر افزایش ماندگاری فرآورده های گوشتی


در حال بارگذاری
13 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثر تکنولوژی بسته بندی زیستی Bioactive بر افزایش ماندگاری فرآورده های گوشتی دارای ۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر تکنولوژی بسته بندی زیستی Bioactive بر افزایش ماندگاری فرآورده های گوشتی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر تکنولوژی بسته بندی زیستی Bioactive بر افزایش ماندگاری فرآورده های گوشتی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر تکنولوژی بسته بندی زیستی Bioactive بر افزایش ماندگاری فرآورده های گوشتی :

تعداد صفحات:۴

چکیده:

برای جلوگیری از توسعه وگسترش فساد و میکروارگانیسم های بیماری زا از طریق محصولات گوشتی، مواد بسته بندی ضد میکروبی می تواند یک راه حل جایگزین مناسب به جای استفاده ازمخلوطی از ترکیبات ضد میکروبی است که بهطور مستقیم با مواد غذایی ترکیب می شوند.ترکیب آنها در فیلم اجازه میدهد تا اثر عملکردی در سطح مواد غذایی، جایی که در آن رشد میکروبی بسیار است متمرکز شود.بسته بندی ضد میکروبی شامل سیستمهایی است مانند:اضافه کردن کیسه درونبسته،که پخشکننده عواملBioactiveدرون بسته بندی است و عوامل روی سطح مواد بسته بندی را پوشش میدهند؛ یا استفاده از خواص فیلمی مختلف یا ماتریکسهای خوراکی. پتانسیل این فناوریها برای ارزیابی محافظت ازگوشت و فرآوردههای گوشتی می باشد.هدف در این پژوهش بررسی تاثیر تکنولوژی بسته بندی ضد میکروبی Bioactive) بر ماندگاری فرآورده های گوشتی است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.