مقاله اثر تیمارهای مختلف در شکستن رکود بذر گواوا Psidium guajava L.
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله اثر تیمارهای مختلف در شکستن رکود بذر گواوا Psidium guajava L. دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله اثر تیمارهای مختلف در شکستن رکود بذر گواوا Psidium guajava L. کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر تیمارهای مختلف در شکستن رکود بذر گواوا Psidium guajava L.،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله اثر تیمارهای مختلف در شکستن رکود بذر گواوا Psidium guajava L. :
تعداد صفحات:۶
چکیده:
بذرهای برداشت شده از گونه گوشت قرمز گواوا برای این پژوهش مورد استفاده قرار گرفتند. تیمارهای مورداستفاده برای شکستن رکود بذر شامل خراش دهی، سرمادهی، هورمونی و نیترات پتاسیم بودند. خراش دهی شامل استفاده از اسید سولفوریک ( ۹۷-۹۵ %) با زمان های ۵و۲۰و۴۵ و ۶۰ دقیقه، کاغذ سمباده و آب گرم ۷۰ درجه سانتی گراد بود سرمادهی به وسیله نگهداری بذرها در پیت ماس و قرار دادن آن ها در دمای ۴ درجه سانتی گراد به مدت ۱۰و۲۵و۴۰روز انجام شد. غوطه ور کردن بذرها در بنزیل آمینو پورین با غلظت ۲۰۰ پی پی ام، جیبرلیک اسید با غلظت ۵۰۰ پی پی امBAP+GA و نیترات پتاسیم ۰/۲درصد، جهت تیمارهای هورمونی مورد استفاده قرار گرفتند. تجزیه داده ها با نرم افزار SPSSو مقایسه میانگین ها با آزمون دانکن صورت گرفت. نتایج حاکی از آن است که بهترین درصد جوانه زنی از تیمار خراش دهی با اسید به مدت ۲۰ دقیقه به میزان ۵۲/۳۳ درصد و تیمار سرمادهی به مدت ۲۵ روز با ۵۲ درصد مشاهده شدجوانه زنی از تیمارهای شاهد، کاغذ سمباده و آب گرم مشاهده نشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.