مقاله اثر روش های خشک کردن برترکیبات شیمیایی اسانس بومادران


در حال بارگذاری
10 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثر روش های خشک کردن برترکیبات شیمیایی اسانس بومادران دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر روش های خشک کردن برترکیبات شیمیایی اسانس بومادران  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر روش های خشک کردن برترکیبات شیمیایی اسانس بومادران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر روش های خشک کردن برترکیبات شیمیایی اسانس بومادران :

تعداد صفحات:۵

چکیده:

بومادران، گونهAchillea wilhelmsiiازجمله گونه های متعلق به خانواده آستراسه می باشد که پراکنش نسبتا وسیعی در مناطق مختلف ایران دارد. این گونه وحشی ، در اواخر اردیبهشت ۱۳۹۰ ، درمرحله ۷۵ % گلدهی از منطقه سرچهان واقع در شهرستان بوانات جمع آوری گردید وقسمت های هوایی در سه تیمار آفتاب، سایه و آون ( ۴۵ درجه سانتی گراد) خشک گردید ، اسانس گیری به روش تقطیر با آب توسط کلونجر صورت گرفت و تعیین اجزای اسانس به وسیله دستگاه کروماتوگرافی گازیGC) و کروماتوگرافی گازی متصل به طیف نگار جرمیGC/MSصورت گرفت. نتایج، نشان دهنده تفاوت معنی داری بردرصد اسانس ترکیبات بود. مهم ترین ترکیبات موجود در اسانس در تیمار سایه: لینالول۱۶/۵درصد)، ۱و ۸ سینئول( ۱۱ درصد)، آلفاپینن۶/۵درصد)، کامفور۶/۵درصد)، نرولیدول( ۸ درصد) و کاریوفیلن اکسید۵/۵درصد) بودند. درتیمار آفتاب: لینالول( ۲۲ درصد)، ۱و ۸سینئول( ۱۵ درصد)، آلفا پینن( ۷ درصد)، کامفور۰/۵درصد)، نرولیدول۱۵/۵درصد)، کاریوفیلن اکسید( ۴ درصد) و در تیمار آون لینالول(۲۳/۵درصد)، ۱و ۸ سینئول۱۸/۵درصد)، آلفاپینن( ۸ درصد)، کامفور۰/۵درصد)، نرولیدول۸/۵درصد)، کاریوفیلن اکسید( ۴ درصد) بودند. ترکیبات کامفن، آرتمیزید الکل فقط درتیمار سایه مشاهده شد ولی آلفا هومولن مشاهده نشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.