مقاله اثر محدودیت منبع پس ازگردهافشانی بر برخی خصوصیات کیفی دانه در چهار رقم گندم نان
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله اثر محدودیت منبع پس ازگردهافشانی بر برخی خصوصیات کیفی دانه در چهار رقم گندم نان دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله اثر محدودیت منبع پس ازگردهافشانی بر برخی خصوصیات کیفی دانه در چهار رقم گندم نان کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر محدودیت منبع پس ازگردهافشانی بر برخی خصوصیات کیفی دانه در چهار رقم گندم نان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله اثر محدودیت منبع پس ازگردهافشانی بر برخی خصوصیات کیفی دانه در چهار رقم گندم نان :
تعداد صفحات:۵
چکیده:
به منظور بررسی اثر محدودیت منبع بر خصوصیات کیفی چهار رقم گندم نان(کویر، نوید، نورستار وگاسپارد) واجد تیپ های رشدی متفاوت (بهاره، زمستانه)، آزمایشی در سال ۹۱-۱۳۹۰ به صورت استریپ اسپلیت پلات (کرتهای نواری خرد شده) بر پایه طرح بلوک های کامل تصادفی در سه تکرار در ایستگاه تحقیقات کشاورزی اسلام آباد غرب واقع در استان کرمانشاه اجرا شد. پارامترهای مورد ارزیابی اعم از وزن هزار دانه، وزن هکتولیتر، درصد پروتئین دانه، درصد نشاسته وعملکرد می باشد. نتایج تجزیه واریانس و مقایسه میانگین ها به روش دانکن در سطح پنج درصد نشان داد که حذففتوسنتز جاری تاثیر معنیداری بر ارقام بر جای مینهد. اعمال محدودیت منبع باعث کاهش درصد پروتئین، میزان عملکردو وزن هکتولیتر نسبت به شرایط نرمال شد. پاسخ ارقام به حذف منبع از لحاظ عملکرد معنی دار بود به طوری که بیشترینعملکرد مربوط به رقم گاسپارد و کمترین عملکرد مربوط به رقم نورستار بود. از نظر میزان پروتئین بیشترین درصد مربوط به رقم نورستاربود هرچند که این رقم از لحاظ آماری تفاوت معنی داری با رقم گاسپارد نداشت و کویر، کمترین میزان پروتئین را به خود اختصاص داد هر چند این رقم از لحاظ آماری تفاوت معنی داری با رقم نوید نداشت.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.