مقاله ارزیابی پارامترهای کمی و کیفی دو رقم کم محصول برنج تحت سیستم های زراعی


در حال بارگذاری
15 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ارزیابی پارامترهای کمی و کیفی دو رقم کم محصول برنج تحت سیستم های زراعی دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی پارامترهای کمی و کیفی دو رقم کم محصول برنج تحت سیستم های زراعی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی پارامترهای کمی و کیفی دو رقم کم محصول برنج تحت سیستم های زراعی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی پارامترهای کمی و کیفی دو رقم کم محصول برنج تحت سیستم های زراعی :

تعداد صفحات:۶

چکیده:

این آزمایش به صورت کرت های خرد شده در قالب طرح بلوک های تصادفی با چهار تکرار در مزرعه پژوهشی واقع در شهرستان نکا در سال ۱۳۹۰ اجرا شد. دو رقم کم محصول سنگ طارم و طارم هاشمی به عنوان عامل اصلی و سیستم های کاشت رایج منطقه (سنتی)، بهبود یافته و سیستم نوین کاشت یا SRI (تلفیقی از سیستم بهبود یافته و اکولوژیک) به عنوان عامل فرعی بودند. نتایج نشان داد بیشترین غلظت نیتروژن دانه، غلظت نیتروژن کاه، غلظت پتاسیم کاه، سلولز و لیگنین برای رقم طارم هاشمی و ح داکثر عملکرد کاه معادل ۷۴۷۸/۸۳ کیلوگرم در رقم سنگ طارم به دست آمد. بالاترین غلظت نیتروژن دانه و عملکرد دانه معادل ۳۷۳۶ کیلوگرم تحت سیستم SRI و بیشترین غلظت نیتروژن کاه، غلظت پتاسیم کاه غلظت لیگنین در سیستم سنتی مشاهده شد. حداقل عملکرد دانه معادل ۳۱۸۰ کیلوگرم به علت کاهش غلظت نیتروژن دانه و غلظت پتاسیم دانه در سیستم سنتی تولید شد. کمترین غلظت سلولز و پتاسیم دانه و عملکرد دانه سیستم کاشت مناسب بود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.