مقاله ارزیابی کا رایی کشت مخلوط بر عملکرد دانه در ذرت و لوبیا


در حال بارگذاری
15 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
18 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ارزیابی کا رایی کشت مخلوط بر عملکرد دانه در ذرت و لوبیا دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی کا رایی کشت مخلوط بر عملکرد دانه در ذرت و لوبیا  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی کا رایی کشت مخلوط بر عملکرد دانه در ذرت و لوبیا،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی کا رایی کشت مخلوط بر عملکرد دانه در ذرت و لوبیا :

تعداد صفحات:۵

چکیده:

به منظور بررسی اثرات کدهای بیولوژیک و همچنین کشت مخلوط بر روی عملکرد و بعضی از صفات زراعی ذرت و لوبیا آزمایشی در طرح کرتهای خرد شده اسپیلت پلات فاکتوریل در مزرعه مرکز خدمات و ترویج کشاورزی مکریان شرقی شهرستان مهاباد ا نجام گرفت. تیمارها شامل عامل اصلی کود بیولوژیک شامل سه سطح شاهد، کود زیستی فسفاته بارور ۲ و تنظیم کننده رشد (دالجیناز) در کرتهای اصلی و کرت فرعی اول سطوح مختلف تراکم کشت، شامل، شاهد (بدون کشت ذرت)، تراکم ۸ بوته و تراکم ۹ بوته د متر مربع و کرت فرعی دوم شامل شاهد (بدون کشت لوبیا)، تراکم ۲۰ و ۳۰ بوته در متر مربع بود. ن تایج تجزیه واریانس داده ها وجود اختلاف معنی داری را در سطوح مختلف ک ود بیولوژیک از لحاظ صفات عملکرد پروتئین لوبیا، عملکرد دانه ذرت، و عملکرد دانه لوبیا نشان داد. ارزیابی تیمارهای مختلف کشت مخلوط ذرت و لوبیا با استفاده از شاخص نسبت برابری زمین ساده نشان داد تیمار ذرت با تراکم ۹ و لوبیا با تراکم ۲۰ بوته در متر مربع به همراه فسفاته بارور ۲ بالاترین نسبت برابری زمین ۱/۲۵ را به خود اختصاص داد و موجب افزایش ۲۵% بازده استفاده از زمین نسبت به کشت خالص هر یک از آنها شد. ه مچنین این تیمار بالاترین مقدار LERs استاندارد (۱/۱۵) را به خود اختصاص داد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.