مقاله کاربرد باکتریوسین ها با سایر بازدارنده ها در نگهداری مواد غذایی


در حال بارگذاری
14 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله کاربرد باکتریوسین ها با سایر بازدارنده ها در نگهداری مواد غذایی دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله کاربرد باکتریوسین ها با سایر بازدارنده ها در نگهداری مواد غذایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله کاربرد باکتریوسین ها با سایر بازدارنده ها در نگهداری مواد غذایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله کاربرد باکتریوسین ها با سایر بازدارنده ها در نگهداری مواد غذایی :

تعداد صفحات:۵

چکیده:

تکنولوژی های بازدارنده (هردل تکنولوژی) در دو دسته فرآیندهای فیزیکی مانندجریان الکتریسته متناوب،فشارهای هیدرواستاتیک بالا،پالس های نوری و;.ودسته دوم شامل کنترل عوامل محیطی وترکیبات شیمیایی قابل بررسی است.ازترکیبات شیمیایی می توان به زیست بازدارنده هااشاره کرد. از جمله مهمترین این ترکیبات باکتریوسین ها هستند، که به نوبه خود از شاخص ترین ترکیبات طبیعی در فرآوری و نگهداری مواد غذایی می باشند،علاوه بر این استفاده توام از باکتریوسینهای مختلف با نمک های نیتریت،عوامل کلاته کننده،اجزا پلی فنولی به عنوان بازدارنده ترکیبی راهکار مناسبی برای جلوگیریاز گسترش مقاومت سوش های میکروبیدر مواد غذایی می باشد. ترکیب نمودن باکتریوسین ها با تیمارهای فیزیکی مانندجریان الکتریسته متناوب،فشارهای هیدرواستاتیک بالاقدرت نگهداری بالاتری برای غذا فراهم می نماید..همچنین با توجه به گرایشروز افزون مصرف کنندگان به غذاهای طبیعی وکم فرآیندشده وحفظ بهتر خصوصیات تغذیه ایی توسعه وگسترش این تکنولوژی اجتناب ناپذیر است

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.