مقاله بررسی نرخ چرای زئوپلانکتون در شرایط غذایی متفاوت


در حال بارگذاری
17 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی نرخ چرای زئوپلانکتون در شرایط غذایی متفاوت دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی نرخ چرای زئوپلانکتون در شرایط غذایی متفاوت  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی نرخ چرای زئوپلانکتون در شرایط غذایی متفاوت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی نرخ چرای زئوپلانکتون در شرایط غذایی متفاوت :

تعداد صفحات:۹

چکیده:

افزایش جمعیت کلادوسرا، انعکاس خوبی نسبت به بالارفتن تولیدات جلبکی است. حضور دافنی در اکوسیستمهای آبی، دارای یک اثر کنترلی روی فراوانی فیتوپلانکتون است، این امر باعث پایین آمدن تراکم جلبکی در طی دوره های از فصل می شود. یکی ازعوامل موثر در نرخ چرای زئوپلانکتون، تراکم غذا می باشد. نرخ رشد و تکثیر سخت پوستان با منابع غذایی موجود پیوند خورده، که به طور معمول جمعیت فیتوپلانکتون و منابع غذایی دیگر کاهش می یابد. نتایج نشان می دهد زمانی که غذا مانع رسیدن زئوپلانکتون به تراکم کافی شود چرای زئوپلانکتون و توانایی آن برای کنترل تراکم جلبکی کاهش می یابد. هدف از این مطالعه تعیین نرخ چرا زئوپلانکتون در شرایط غذایی متفاوت می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.