مقاله مطالعه اثرات دگرآسیبی عصاره آبی پیاز زعفران روی شاخصهای جوانه زنی بذر زیره سبز(Cuminum cyminum)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مطالعه اثرات دگرآسیبی عصاره آبی پیاز زعفران روی شاخصهای جوانه زنی بذر زیره سبز(Cuminum cyminum) دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مطالعه اثرات دگرآسیبی عصاره آبی پیاز زعفران روی شاخصهای جوانه زنی بذر زیره سبز(Cuminum cyminum)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مطالعه اثرات دگرآسیبی عصاره آبی پیاز زعفران روی شاخصهای جوانه زنی بذر زیره سبز(Cuminum cyminum)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مطالعه اثرات دگرآسیبی عصاره آبی پیاز زعفران روی شاخصهای جوانه زنی بذر زیره سبز(Cuminum cyminum) :

تعداد صفحات:۶

چکیده:

به منظور مطالعه اثرات دگرآسیبی عصاره آبی پیاز زعفران روی شاخص های جوانه زن ی بذر زیره سبز Cuminum cyminum) یک آزمایش در قالب طرح کاملا تصادفی با سه تکرار در سال ۱۳۹۰ در آزمایشگاه تکنولوژی بذر دانشکده کشاورزی دانشگاه آزاد اسلامی واحد مشه د اجرا شد . تیمارهای آزمایش غلظت عصاره آبی پیاز زعفران ( ۲۵,۵۰,۷۵,۱۰۰ درصد و آب مقطر به عنوا ن شاهد) بود. نتایج این پژوهش نشان داد که با افزایش غلظت عصاره پیاز زعفران، درصد جوان ه زنی، طول ریش ه چه ، طول ساق ه چه و بنیه بذر کاهش معنی داری یافت. نتایج همبست گی صفات نشان داد همبستگی مثبت و معنی داری بین صفات مورد مطالعه، وجود دارد و بیشترین همبستگی بین صفات بنیه بذر و درصد جوانه زنی دیده شد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.