مقاله ضریب تبدیل غذایی و ماندگاری ماهیان جوان قزل آلای رنگین کمان داخلی و وارداتی (فرانسوی) تحت دوره های نوری مختلف در سیستم مداربسته


در حال بارگذاری
18 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ضریب تبدیل غذایی و ماندگاری ماهیان جوان قزل آلای رنگین کمان داخلی و وارداتی (فرانسوی) تحت دوره های نوری مختلف در سیستم مداربسته دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ضریب تبدیل غذایی و ماندگاری ماهیان جوان قزل آلای رنگین کمان داخلی و وارداتی (فرانسوی) تحت دوره های نوری مختلف در سیستم مداربسته  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ضریب تبدیل غذایی و ماندگاری ماهیان جوان قزل آلای رنگین کمان داخلی و وارداتی (فرانسوی) تحت دوره های نوری مختلف در سیستم مداربسته،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ضریب تبدیل غذایی و ماندگاری ماهیان جوان قزل آلای رنگین کمان داخلی و وارداتی (فرانسوی) تحت دوره های نوری مختلف در سیستم مداربسته :

تعداد صفحات:۱۲

چکیده:

در این تحقیق تاثیر دوره های نوری متفاوت بر ضریب تبدیل غذایی و ماندگاری ماهیان جوان قزل آلای رنگین کمان داخلی و وارداتی (فرانسوی) در دو گروه آزمایشی مورد بررسی قرار گرفت. در آزمایش اول ماهیان جوان قزل آلای رنگین کمان داخلی با میانگین وزن اولیه (۶/۰ ۰۲/۴۶ گرم)، در ۱۲ تانک بتونی با ظرفیت ۸ لیتر به طور تصادفی ذخیره سازی شدند. ماهیان تحت چهار دوره نوری شامل ۲۴ ساعت روشنایی (۲۴L:0D)، ۱۶ ساعت روشنایی و ۸ ساعت تاریکی (۱۶L:8D)، ۱۲ ساعت روشنائی و ۱۲ ساعت تاریکی (۱۲L:12D) و ۱۶ ساعت تاریکی و ۸ ساعت روشنایی (۸L:16D) قرار داده شدند. برای هر دوره نوری نیز سه تکرار وجود داشت. در طول این پژوهش که ۶۰ روز به طول انجامید شدت نور معادل ۳۰۰ لوکس نوری بود که توسط لامپهای فلورسنت تامین شد. کمترین ضریب تبدیل غذایی در ماهیان جوان قزل آلای داخلی در دوره نوری ۱۶ ساعت روشنایی و ۸ ساعت تاریکی به دست آمد که با سایر دوره های نوری تفاوت معنی داری داشت (P<0.05). در آزمایش دوم ماهیان جوان قزل آلای رنگین کمان فرانسوی با میانگین وزن اولیه (۷۲/۰ ۱۴/۴۵ گرم)، مانند آزمایش اول در ۱۲ تانک بتونی با ظرفیت ۸ لیتر به طور تصادفی ذخیره سازی شدند و تحت چهار دوره نوری و شدت نوری همانند آزمایش اول قرار گرفتند. کمترین ضریب تبدیل غذایی در دوره نوری ۲۴ ساعت روشنایی به دست آمد که با سایر تیمارها تفاوت معنی داری داشت (P<0.05). همچنین ماندگاری در هر دو گروه تحت تاثیر دستکاری دوره های نوری قرار نگرفت. برای به دست آوردن ضریب تبدیل غذایی کمتر در ماهیان جوان قزل آلای رنگین کمان داخلی و فرانسوی به ترتیب دوره نوری (۱۶L:8D) و (۲۴L:0D) پیشنهاد می شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.