مقاله مطالعه ی فعالیت پاد اکسایشی عصاره های متانولی ارقام انار (Punica granatum)
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله مطالعه ی فعالیت پاد اکسایشی عصاره های متانولی ارقام انار (Punica granatum) دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله مطالعه ی فعالیت پاد اکسایشی عصاره های متانولی ارقام انار (Punica granatum) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مطالعه ی فعالیت پاد اکسایشی عصاره های متانولی ارقام انار (Punica granatum)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله مطالعه ی فعالیت پاد اکسایشی عصاره های متانولی ارقام انار (Punica granatum) :
تعداد صفحات:۱۰
چکیده:
در سالهای اخیر مطالعات متعددی بر روی منابع طبیعی به منظور یافتن منابع غنی از پاد اکساینده ها و نقش مصرف این ترکیبات در محافظت بدن در برابر صدمات ناشی از تنش اکسایشی ا نجام شده است. در این طرح ترکیبات فنولی ۳ قسمت مختلف میوه (پوست، دانه و آب انار) با حلال متانولی بررسی شد. سپس محتوای فنل کل، ظرفیت تام پاد اکسایشی با روش DPPH و قدرت احیا سنجش شد. نتایج نشان داد که بیشترین محتوای ترکیبات فنولی (۰/۲۴±۲۴۸/۶۶ میلی گرم معادل گالیک اسید در گرم وزن تر) مربوط به بخش پوست بود. بیشترین ظرفیت تام پاداکسایشی را نیز بخش پوست نشان داد. مطالعات همبستگی نشان داد ا رتباط مثبت و معنی داری بین محتوای فنولی نمونه های مورد مطالعه و فعالیت پاد اکسایشی آنها وجود دارد. بر اساس نایج این مطالعه می توان گفت که پوست انار نیبت به سایر قسمتها از ترکیبات فنولی بیشتری برخوردار می باشد و ظرفیت پاد اکسایشی آن بالاست.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.