مقاله بررسی اثرات انواع مختلف اکسین در ریشه زایی گیاهچه های تولید شده درشرایط درون شیشه ای گونه چوبی کنار (Ziziphus spina christti (L.) Willd)


در حال بارگذاری
18 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثرات انواع مختلف اکسین در ریشه زایی گیاهچه های تولید شده درشرایط درون شیشه ای گونه چوبی کنار (Ziziphus spina christti (L.) Willd) دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثرات انواع مختلف اکسین در ریشه زایی گیاهچه های تولید شده درشرایط درون شیشه ای گونه چوبی کنار (Ziziphus spina christti (L.) Willd)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثرات انواع مختلف اکسین در ریشه زایی گیاهچه های تولید شده درشرایط درون شیشه ای گونه چوبی کنار (Ziziphus spina christti (L.) Willd)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثرات انواع مختلف اکسین در ریشه زایی گیاهچه های تولید شده درشرایط درون شیشه ای گونه چوبی کنار (Ziziphus spina christti (L.) Willd) :

تعداد صفحات:۵

چکیده:

در این پژوهش به منظور بررسی عملکرد دواکسین IBA و NAA بر ریشه دار کردن گیاهچه های ۳۵ روزه رشد یافته در شرایط درون شیشه، آزمایشی در قالب طرح کاملاٌ تصادفی صورت گرفت. گیاهچه ها روی محیط کشت ۱/۲MS حاوی سطوح ۰/۵، ۱ و ۲ میلیگرم در لیتر از هورمونهای IBA و NAA کشت داده شدند و درصد ریشهزایی و تعداد ریشه های که هر گیاهچه تولید کرد اندازه گیری شد. نتایج نشان داد که هورمون IBA در غلظت ۱/۰ میلیگرم در لیتر از سایر غلظتها در هر دو هورمون در تولید ریشه مؤثر تر است. در غلظتهای بالاتر (۲ میلیگرم در لیتر) و پائین تر (۰/۵ میلیگرم در لیتر) این هورمون ریشهزایی کاهش یافت. در هورمون NAA غلظت ۲/۰ میلیگرم در لیتر کمترین تأثیر بر تولید ریشه در گیاهچه ها داشت. در افزایش تعداد ریشه نیز هورمون IBA در غلظت ۱/۰ میلیگرم در لیتر نسبت به دو غلظت دیگر این هورمون تأثیر بیشتری از خود نشان داد اما در هورمون NAA و در غلظت مشابه، کمترین تعداد ریشه تولید شد. هورمون NAA در غلظت ۰/۵ میلیگرم در لیتر نسبت به دو غلظت دیگر، تأثیر بیشتری در تولید ریشه داشت. بنابراین می توان به این نتیجه رسید که، هورمون IBA هم به منظور القاء ریشه و هم تکثیر ریشه تأثیر بیشتری نسبت به هورمون NAA دارد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.