مقاله بررسی اساس مولکولی میزان امگا ۳ در گیاهان
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی اساس مولکولی میزان امگا ۳ در گیاهان دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی اساس مولکولی میزان امگا ۳ در گیاهان کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اساس مولکولی میزان امگا ۳ در گیاهان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی اساس مولکولی میزان امگا ۳ در گیاهان :
تعداد صفحات:۶
چکیده:
الفا لینولینک اسید یک نوع امگا ۳ است که در گیاهان تولید می شود و میزان آن در گیاهان مختلف متفاوت می باشد. به عنان مثال در ذرت و برنج ۰-۱%، در سویا ۸%، در کلزا ۱۰%، در کتان ۵۵% و در پریلا ۵۸% است. آنزیمی که این نوع امگا ۳ را تولید می کند omega 3 fatty acid desaturase نام دارد. مقدار آلفالینولنیک اسید به میزان زیادی با فعالیت آنزیمی omega-3 desaturase همبستگی دارد. به منظور بررسی اساس مولکولی اسید آلفا لینولینک پائین و بالا، توالی های ژن کد کننده Omega 3 fatty acid desaturase در گیاهان مختلف یافت شد و ساختار پروتئینی آنزیم Omega 3 fatty acid desaturase و دومین های مؤثر در فعالیت آنزیم مورد بررسی قرار گرفت. نتایج نشان دادند که همه omega3 desaturase ها دارای دو دومین – significant Pfam-A (یک دومین FA_desaturase و یک دومین با کارکرد ناشناخته (Domain of unknown function (DUF3474) بودند. در کتان با میزان آلفا لینولنیک اسید ۵۵% علاوه بر دومین FA_desaturase و یک دومین با کارکرد ناشناخته، یک دومین Foamy_BEL وجود دارد. همچنین در Perilla frutescens با میزان آلفا لینولنیک ۵۸% علاوه بر دومین FA_desaturase و یک دومین با کارکرد ناشناخته، دو دومین FA_desaturase و Hum_adeno_E3A وجود دارد. بررسی برهمکنش دومین ها نشان دهنده عدم ارتباط سه دومین FA_desaturase, Foamy_BEL و Hum_adeno با دومین های دیگر و در نتیجه مستقل عمل کردن آنها می باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.