مقاله بقاوفعالیت ارگانیسم های پروبوتیوتیک در ماست بسته بندی شده در ذخیره سازی سرد


در حال بارگذاری
11 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
12 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بقاوفعالیت ارگانیسم های پروبوتیوتیک در ماست بسته بندی شده در ذخیره سازی سرد دارای ۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بقاوفعالیت ارگانیسم های پروبوتیوتیک در ماست بسته بندی شده در ذخیره سازی سرد  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بقاوفعالیت ارگانیسم های پروبوتیوتیک در ماست بسته بندی شده در ذخیره سازی سرد،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بقاوفعالیت ارگانیسم های پروبوتیوتیک در ماست بسته بندی شده در ذخیره سازی سرد :

تعداد صفحات:۴

چکیده:

درماست حاوی. ۱,۵ پودر نشاسته غلات حاوی امیلوز بالا(hi-maizes یا اینولین بررسی شده است ,% ۱,.۵%, (w/v). delbrueckii ssp. bulgaricus Lb1466 and Streptococcus thermophilus St1342 (L محاسبه سلولهای زنده ارگانیسم های پروبیوتیک،متابولیزم انها،فعالیت های پروتئولیتیک وچسبندگی ماست ها طی ذخیره سازی دریخچال به مدت ۲۸ روز در دمای ۴۰ انجام شده است.درحضور اینولین ،کشتها نشان دهنده پایداری و زنده ماندن بهتر۸۰log cfu g_-1را در مقایسه باHi-maizeنشان دادند،بطوریکه ۱چرخهlogکاهش داشتند.غلظت های پایین تر باHi-maizeبا ۰۱-۰۵ .باعث بهبود.(Po 0.05تولید اسید پروپیونیک و نیز افزایش فعلیت پروتئولیتیک ارگانیسم های پروبیوتیک بصورت قابل توجه شده است.انتشار بیشتری از امینو اسیدهای ازاد ممکن است باعث حفظ بهتر رشد ارگانیسم ها در ماست شود.مکمل شدن با.Hi-maize یا اینولین باعث افزایش چسبندگی ماست های پروبیوتیک تاحد قابل توجه میشود

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.