مقاله تغییرات تولید و مصرف گونه Ziziphora clinopodioides در مراتع قره باغ ارومیه


در حال بارگذاری
14 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تغییرات تولید و مصرف گونه Ziziphora clinopodioides در مراتع قره باغ ارومیه دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تغییرات تولید و مصرف گونه Ziziphora clinopodioides در مراتع قره باغ ارومیه  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تغییرات تولید و مصرف گونه Ziziphora clinopodioides در مراتع قره باغ ارومیه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تغییرات تولید و مصرف گونه Ziziphora clinopodioides در مراتع قره باغ ارومیه :

تعداد صفحات:۱۲

چکیده:

هر یک از گونه های مرتعی در ماههای فصل چرا و سالهای مختلف تولید معنی دارد. دام چرنده نیز در هر مقطع از فصل چرا و سالهای مختلف مقدار علوفه معینی مصرف می کند که بر حسب شرایط و نژادهای مختلف متفاوت می باشد. بدون شناخت خصوصیات تولیدی گیاهان و میزان مصرف علوفه یک مرتع در طول دوره چرا، برنامه ریزی و مدیریت مرتع و دام مقدور نمی باشد. به منظور بررسی خصوصیات رویشی و تولیدی و میزان مصرف علوفه گیاه Ziziphora clinopodioides در مراحل مختلف فنولوژی توسط دام، تحقیق حاضر به مدت چهار سال (۸۶-۸۹) در مراتع منطقه قره باغ ارومیه به اجرا گذاشته شد. بدین منظور با شروع فصل چرا و ورود دام به مرتع، میزان علوفه باقیمانده گونه از چرای دام، تا زمان خروج دام از مرتع با فواصل یک ماهه برداشت شده و از تفاضل آن از تولید در داخل قطعه محصور، میزان مصرف از گونه تعیین می شود. سرانجام به منظور تأثیر سالهای مورد مطالعه و ماههای برداشت بر تولید و مصرف گونه تحت بررسی در منطقه مورد مطالعه، اعداد حاصل مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت. نتایج تجزیه واریانس مرکب داده ها نشان داد که بین ماههای مختلف مورد مطالعه اختلاف معنی دار وجود داشته و بیشترین مقدار تولید و مصرف در سال چهارم رخ داده است. در طی شش ماه، تولید علوفه (بیوماس) ماه شهریور دارای کمترین و تیر و خرداد دارای بیشترین میزان تولید بوده است اما مصرف در ماه اردبیهشت بالاترین میزان را در بین ماههای فصل چرا داشته است. لذا بطور کلی می توان دما و بارندگی را دو عامل مؤثر بر میزان تولید و مصرف این گونه در نظر گرفت.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.