مقاله تغییرات رشد و متابولیسم هیدراتهای کربن و پروتئین ها در ذرت (.Zea mays L) تحت تأثیر غلظت های بالای نیکل


در حال بارگذاری
18 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تغییرات رشد و متابولیسم هیدراتهای کربن و پروتئین ها در ذرت (.Zea mays L) تحت تأثیر غلظت های بالای نیکل دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تغییرات رشد و متابولیسم هیدراتهای کربن و پروتئین ها در ذرت (.Zea mays L) تحت تأثیر غلظت های بالای نیکل  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تغییرات رشد و متابولیسم هیدراتهای کربن و پروتئین ها در ذرت (.Zea mays L) تحت تأثیر غلظت های بالای نیکل،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تغییرات رشد و متابولیسم هیدراتهای کربن و پروتئین ها در ذرت (.Zea mays L) تحت تأثیر غلظت های بالای نیکل :

تعداد صفحات:۹

چکیده:

آلودگی محیط زیست به وسیله فلزات سنگین از جمله نیکل از مشکلات جدیدی است که زندگی موجودات زنده را تحت تأثیر قرار میدهد. در این تحقیق، تأثیر غلظت های بالای نیکل (۰ تا ۲۰۰ میکرومولار نیکل به شکل( NiCl(2) بر رشد، محتوای نیترات و متابولیسم ترکیبات آلی مانند هیدراتهای کربن و پروتئین ها در گیاه ذرت (.Zea mays L) بررسی گردید. نتایج نشان داد که با افزایش غلظت نیکل، از طول ریشه و ساقه کاسته شد. وزن تر و خشک ریشه و ساقه تا غلظت ۵۰ میکرومولار نیکل افزایش یافت، اما در غلظت های بالاتر از آن کاهش یافت. رشد ریشه در مقایسه با ساقه نسبت به غلظت های بالای نیکل حساس تر می باشد، بنابراین یافته های ساقه ای و ریشه ای در باربر غلظت های مختلف نیکل پاسخ رشدی تمایزی از خود نشان می دهند. با افزایش غلظت نیکل از محتوای نیترات ساقه، کاسته شد. در ریشه، با افزایش غلظت نیکل تا ۱۰۰ میکرومولار، بر میزان نیترات افزوده شد، اما میزان آن در غلظت ۲۰۰ میکرومولار نیکل نسبت به شاهد کاهش یافت. افزایش غلظت نیکل باعث کاهش قندهای محلول ریشه و ساقه شد، اما میزان پروتئین کل و محلول در ریشه و ساقه افزایش یافت. افزایش سطوح پروتئین تحت تأثیر نیکل، می تواند بدلیل افزایش سنتز پروتئین های جدید یا کاهش پروتئولیز پروتئین های موجود باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.