مقاله پلی ساکارید کفیران و کاربرد آن در صنعت غذا
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله پلی ساکارید کفیران و کاربرد آن در صنعت غذا دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله پلی ساکارید کفیران و کاربرد آن در صنعت غذا کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله پلی ساکارید کفیران و کاربرد آن در صنعت غذا،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله پلی ساکارید کفیران و کاربرد آن در صنعت غذا :
تعداد صفحات:۶
چکیده:
در طول نیمه دوم قرن بیستم، پلی ساکارید های مفید و مختلفی کشف شده اند که از لحاظ علمی و تجاری مورد توجه بوده ومی توانند از طریق تخمیرهای میکروبی بدست آیند .کفیران پلی ساکارید تولید شده توسط میکروارگانیسم های دانه های کفیربه خصوص گونه ی لاکتوباسیلوس کفیرانوفاسینس است که حداقل ۲۴ تا ۴۵ درصد وزن دانه های کفیر را تشکیل داده و از دانه های کفیر قابل استخراج می باشد. تولید این پلی ساکارید به وسیله محیط کشت برخلاف استخراج از دانه های کفیر مشکل است اما فواید سلامتی و قابلیت های کاربرد فراوان این ماده علاقه به مطالعه در زمینه تولید و استخراج آن را افزایش داده است اپتیمم سازی شرایط محیط رشد (دما pH، کربن و منبع نیتروژن ،نرخ همزدن و ویتامین ها) به عنوان موثر ترین فاکتور جهت رسیدن به ماکزیمم تولید کفیران اهمیت دارد. دراین مطالعه، ضمن معرفی کفیران و بیان فواید سلامتی و کاربرد آن در صنعت غذا، نحوه استخراج و اپتیمم سازی شرایط تولید آن شرح داده شده است
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.