مقاله ایجاد دو واریانت از فتوپروتئین نمیوپسین از طریق جهش زایی هدفدار در موقعیت ۱۰۱ و بررسی ویژگی های بیوشیمیایی آنها


در حال بارگذاری
12 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
8 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ایجاد دو واریانت از فتوپروتئین نمیوپسین از طریق جهش زایی هدفدار در موقعیت ۱۰۱ و بررسی ویژگی های بیوشیمیایی آنها دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ایجاد دو واریانت از فتوپروتئین نمیوپسین از طریق جهش زایی هدفدار در موقعیت ۱۰۱ و بررسی ویژگی های بیوشیمیایی آنها  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ایجاد دو واریانت از فتوپروتئین نمیوپسین از طریق جهش زایی هدفدار در موقعیت ۱۰۱ و بررسی ویژگی های بیوشیمیایی آنها،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ایجاد دو واریانت از فتوپروتئین نمیوپسین از طریق جهش زایی هدفدار در موقعیت ۱۰۱ و بررسی ویژگی های بیوشیمیایی آنها :

تعداد صفحات:۶

چکیده:

فتوپروتئین ها اعضایی از خانواده پروتئین های تنظیم شونده توسط کلسیم هستند و مسئول بیولومینسانس موجودات دریایی می باشند. تاکنون بیشترین مطالعات عملکردی و ساختاری روی فتوپروتئین های کلنترات بویژه اکورین و ابلین صورت گرفته و تحقیقات اندکی روی فتوپروتئین های شانه داران از ج مله نمیوپسین انجام شده است. هدف: با توجه به کاربردهای متنوع فتوپروتئین ها دسترسی به واریانت های نمیوپسین با خصوصیات مختلف می تواند کاربرد این پروتئین ها را توسعه دهد. در این تحقیق سعی براین است که با استفاده از تغییر یکی از آمینواسیدهای جایگاه اتصال کولنترازین (باقیمانده موقعیت ۱۰۱) بتوان اطلاعاتی در مورد نقش احتمالی این باقیمانده در بیولومینسانس نمیوپسین بدست آورد. روش: بدنبال انجام مطالعات تئوری و ساختاری و تطابق توالی نمیوپسین با اکورین و ابلین، باقیمانده های درگیر در حفره اتصال کولنترازین تعیین و باقیمانده کاندید جهت موتاسیون انتخاب شد. جهش زایی هدفدار با استفاده از روش Quick change انجام گرفت. تولید پروتئین های وحی و جهش یافته توسط میزبان E.coli (DE3)BL21 صورت گرفت. نهایتاً ویژگی های بیوشیمیایی موتانت های خالص تعیین و با فتوپروتئین وحشی مقایسه شد. نتیجه: نتایج حاصله نشان داد که جهش در موقعیت ۱۰۱ منجر به کاهش فعالیت بیولومینسانسی در هر دو موتانت W101F و W101Y شده است. بررسی ویژگی های بیوشیمیایی مشخص کرد که در حالیکه pH اپتیمم موتانت ها تفاوت چشمگیری با پروتئین وحشی نشان نمی دهد، میزان حساسیت به کلسیم در هر دو جهش یافته افزایش یافته است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.