مقاله بررسی اثر غلظت های مختلف نیترات سرب بر روی خصوصیت مرفولوژی فیزیولوژیکی گیاه آویشن (.Thymus vulgaris L)


در حال بارگذاری
13 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثر غلظت های مختلف نیترات سرب بر روی خصوصیت مرفولوژی فیزیولوژیکی گیاه آویشن (.Thymus vulgaris L) دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثر غلظت های مختلف نیترات سرب بر روی خصوصیت مرفولوژی فیزیولوژیکی گیاه آویشن (.Thymus vulgaris L)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر غلظت های مختلف نیترات سرب بر روی خصوصیت مرفولوژی فیزیولوژیکی گیاه آویشن (.Thymus vulgaris L)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثر غلظت های مختلف نیترات سرب بر روی خصوصیت مرفولوژی فیزیولوژیکی گیاه آویشن (.Thymus vulgaris L) :

تعداد صفحات:۹

چکیده:

آویشن (siragluv. T) یکی از گیاهان تیره نعناعیان (Lrgaugal) است با ساقه مستقیم با ارتفاع ۱۰ الی ۳۰ سانتیمتر و در بعضی موارد تا ۴۵ سانتی متر است. سرب از مهمترین آلاینده های پایدار و غیرقابل تجزیه بیولوژیکی و سمی است. در این تحقیق از آویشن باغی (siragluv. T) بصورت کشت هیدروپونیک تحت تأثیر محلول غذایی حاوی نیترات سرب با ۴ غلظت (۰، ۱۰۰، ۲۰۰، ۳۰۰) میکروگرم در لیتر مورد مطالعه قرار گرفت. تفاوت عمده محلولهای غذایی تنها در میزان سرب بود. نتایج بدست آمده حاکی از آنست که افزایش غلظت نیترات سرب سبب کاهش رشد رویشی و میزان کلروفیل و افزایش پرولین گردیده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.