مقاله شکلات غنی شده با پروبیوتیک ها وخواص تغذیه ای آن
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله شکلات غنی شده با پروبیوتیک ها وخواص تغذیه ای آن دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله شکلات غنی شده با پروبیوتیک ها وخواص تغذیه ای آن کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله شکلات غنی شده با پروبیوتیک ها وخواص تغذیه ای آن،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله شکلات غنی شده با پروبیوتیک ها وخواص تغذیه ای آن :
تعداد صفحات:۶
چکیده:
شکلات (Chocolate) در واقع نوعی سیستم کلوئیدی است که فاز پیوسته آن را کره کاکائو و فاز پراکنده را پودرکاکائو و شکرتشکیل می دهد. شکلات، مخلوطی از دانه های برشته کاکائو و ذرات خیلی ریز شکر، همراه با و یا بدون کره کاکائو می باشد. . پروبیوتیک ها ریز زنده هایی هستند که به طور زنده به روده رسیده و از طریق بهبود نسبت باکتری های مفید و مضر آن دارای اثرات سلامت بخش در انسان و حیوانات می باشند. فدراسیون بین المللی لبنیات وجود حداقل ۱۰(۷) باکتری زنده را درهر گرم از محصولات لبنی در هنگام مصرف را ضروری می داند شکلات بطور کلی به دلیل اینکه دارای تئوبرومین، کافئین و فنیل اتیل آمین می باشد دارای اثرات آرامش بخشی و محرک زایی می باشد. شکلات رژیمی پروبیوتیک حاوی سلول های زنده باکتری پروبیوتیک، نسبت به سلولهای غیرزنده دارای اثرات درمانی بیشتری می باشندونیز به راحتی توسط افراد دیابتی و چاق استفاده می شود . انتخاب گونه های مقاومت نسبت به شرایط دس تگاه گوارش، تولید و نگهداری نیز یکی از راههای انتخاب پروبیوتیک ها می باشد
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.