مقاله فواید چای سبز و استفاده از آن در فرمولاسیونهای غذایی


در حال بارگذاری
11 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله فواید چای سبز و استفاده از آن در فرمولاسیونهای غذایی دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله فواید چای سبز و استفاده از آن در فرمولاسیونهای غذایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله فواید چای سبز و استفاده از آن در فرمولاسیونهای غذایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله فواید چای سبز و استفاده از آن در فرمولاسیونهای غذایی :

تعداد صفحات:۸

چکیده:

چای یکی از مشهورترین نوشیدنی ها در جهان است و مصرف آن تقریبا به اندازه قهوه است. چای قرن ها به علت خصوصیات دارویی مورد استفاده قرار گرفته است و به سه شکل غیر تخمیر( green tea) نیمه تخمیر semifermented و تخمیر شده fermented مصرف می شود. کاتچین چای به عنوان آنتی اکسیدان طبیعی در جلوگیری از اکسیداسیون روغن و چربی از طریق اسکوینچ کردن با رادیکال های آزاد چون رادیکال DPPH یا از طریق باند شدن(کلیت کردت) Fe2+ میتواند شرکت نماید. کاتچین چای توانایی جلوگیری ازاکسیداسیون چربی در گوشت قرمز, ماکیان و ماهی را دارد. برای حاصل شدن نتیجه بهتر به غلظت بالای ۰۳% کاتچین چای نیاز است. کاتچین چای از طریق به تاخیر انداختن رشد میکروارگانیسم ها فسادی یا کشتن پاتوژن ها خاصیت ضدمیکروبی دارد. یکی دیگر از کاربردهای کاتچین چای مکمل غذایی حیوانات است. غذای حیوانات می تواند حاوی ترکیباتی مانند ویتامین A,E باشد. این ترکیبات می تواند در بافت های حیوانی ذخیره شده و سپس به محصولات حیوانی چون گوشت و مرغ منتقل شوند. کاتچین چای حاوی ترکیبات آنتی اکسیدانی است که مانع اکسیداسیون چربی می شود و در نتیجه باعث افزایش ماندگاری محصولات حیوانی می شود. یکی دیگر از کاربردهای کاتچین به عنوان غذاهای کاربردی می باشد. که علاوه بر رساندن ماده مغذی, هدفش بهبود سلامتی می باشد. ترکیبات فنلی گیاهان علاوه بر فواید تغذیه ای, فواید دارویی نیز دارد و باعث کاهش ریسک بعضی بیماریها می شود. ترکیبات غذایی حاوی پلی فنل ها می تواند در درمان فشار خون از طریق محافظت از ساختار دیواره رگ ها, جلوگیری از انتشار آنفلونزا(کاتچین چای عامل استریل کننده قوی است) و جلوگیری از بیماریهای دندان شرکت می نماید.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.