مقاله بررسی تأثیر کد زیستی بر صفات کیفی کدوی تخمه کاغذی


در حال بارگذاری
16 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی تأثیر کد زیستی بر صفات کیفی کدوی تخمه کاغذی دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تأثیر کد زیستی بر صفات کیفی کدوی تخمه کاغذی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تأثیر کد زیستی بر صفات کیفی کدوی تخمه کاغذی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تأثیر کد زیستی بر صفات کیفی کدوی تخمه کاغذی :

تعداد صفحات:۱۴

چکیده:

به منظور بررسی تأثیر کودهای زیستی بر روی صفات کمی کدوی تخمه کاغذی، آزمایشی در سال زراعی ۱۳۸۷ در مزرعه تحقیقاتی مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی آذربایجان غربی در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی با ۱۳ تیمار کودی در ۴ تکرار اجرا شد. نتایج تجزیه واریانس داده ها نشان داد که اختلاف معنی داری بین تیمارها در سطح احتمال ۱ درصد وجود داشت. بالاترین مقدار درصد ۶۱% و عملکرد روغن با مقدار ۲۶۳۴ کیلوگرم برهکتار از تیمار کودی ۱۳ بدست آمد. بالاترین مقدار درصد و عملکرد پروتئین مربوط به تیمار ۱۳ و همچنین پائین ترین مقدار درصد و عملکرد پروتئین مربوط به تیمار ۴ (شاهد) می باشد بالاترین و پائین ترین عملکرد پروتئین به ترتیب با مقادیر ۱۹۷۶ کیلوگرم بر هکتار و ۳۷۵ کیلوگرم بر هکتار را به خ ود اختصاص داده است. با توجه به نتایج این بررسی کاربرد تیمار کودی ۱۳ (کود دامی ۳۰ تن در هکتار + کود فسفاته بارور ۲ درصد گرم در هکتار + کود نیتراکسین یک لیتر در هکتار + کود تیوباسیلوس ۱/۵ کیلوگرم در هکتار) برای افزایش عملکرد کمی و کیفی کدوی تخمه کاغذی توصیه می شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.