مقاله بررسی تأثیر محلول پاشی عناصر ریزمغذی بر عملکرد روغن و پروتئین در ۵ رقم ذرت


در حال بارگذاری
14 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی تأثیر محلول پاشی عناصر ریزمغذی بر عملکرد روغن و پروتئین در ۵ رقم ذرت دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تأثیر محلول پاشی عناصر ریزمغذی بر عملکرد روغن و پروتئین در ۵ رقم ذرت  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تأثیر محلول پاشی عناصر ریزمغذی بر عملکرد روغن و پروتئین در ۵ رقم ذرت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تأثیر محلول پاشی عناصر ریزمغذی بر عملکرد روغن و پروتئین در ۵ رقم ذرت :

تعداد صفحات:۱۶

چکیده:

یه منظور ارزیابی تأثیر محلول پاشی عناصر ریز م غذی بر عملکرد و اجرای عملکرد ارقام، آزمایشی با ۵ رقم ذرت (.Zea mays L) به صورت اسپلیت پلات در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی با سه تکرار اجرا گردید. فاکتور اول شامل محلول پاشی با محلول میکروسیو حاوی عناصر کم مصرف (روی، آهن، منگنز) و فاکتور دوم شامل ۵ رقم ذرت، HSM01, HSM07, HSM08, HSM05, SC 704 بود. نتایج حاصل از تجزیه واریانس صفات مورد ارزیابی نشان داد که تأثیر محلول پاشی برعملکرد روغن و پروتئین در سطح احتمال ۱ درصد معنی داری بود. تأثیر رقم بر درصد و عملکرد روغن و پروتئین در سطح احتمال ۱ درصد معنی دار بود. اثر متقابل رقم در محلول پاشی بر صفات درصد و عملکرد روغن و درصد پروتئین معنی دار بود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.