مقاله بررسی اثرکودهای بیولوژیکی میکوریزا و باکتری تیوباسیلوس برروی مقدارروغن و پروتئین گیاه کنجد Sesamumindicum L.


در حال بارگذاری
10 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثرکودهای بیولوژیکی میکوریزا و باکتری تیوباسیلوس برروی مقدارروغن و پروتئین گیاه کنجد Sesamumindicum L. دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثرکودهای بیولوژیکی میکوریزا و باکتری تیوباسیلوس برروی مقدارروغن و پروتئین گیاه کنجد Sesamumindicum L.  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثرکودهای بیولوژیکی میکوریزا و باکتری تیوباسیلوس برروی مقدارروغن و پروتئین گیاه کنجد Sesamumindicum L.،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثرکودهای بیولوژیکی میکوریزا و باکتری تیوباسیلوس برروی مقدارروغن و پروتئین گیاه کنجد Sesamumindicum L. :

تعداد صفحات:۵

چکیده:

این پژوهش باهدف بررسی تاثیر همزیستی قارچ میکوریزا باکتری تیوباسیلوس و نسبت های مختلف کودی برروی مقدارروغن و پروتئین گیاه کنجد بصورت ازمایش فاکتوریل و درقالب طرح بلوکهای کامل تصادفی درسال زراعی ۹۰-۹۱ درمزرعه تحقیقاتی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری انجام شد عوامل مورد تحقیق شامل میکوریزا دردوسطح کاربرد M1 و عدم کاربرد M0 تیوباسیلوس دردوسطح تلقیح B1و عدم تلقیح B0 و سه سطح کودی F0 عدم استفاده F1 اوره و سوپرفسفات تریپل به ترتیب ۲۵۰و۱۰۰کیلوگرم درهکتار F2 اوره سوپرفسفات تریپل و سولفات پتاسیم به ترتیب ۲۵۰و۱۰۰و۱۵۰ کیلوگرم درهکتار درسه تکرار بودند این پژوه نتایجی را دربرداشت دربررسی ها مشخص شد که قارچ میکوریزا و باکتری تیوباسیلوس تاثیر معنی داری درافزایش پروتئین و روغن داشته اند

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.