مقاله بررسی اثرمتقابل شوری و اسیدسالیسیلیک برخصوصیات ریحان سبز و بنفش
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی اثرمتقابل شوری و اسیدسالیسیلیک برخصوصیات ریحان سبز و بنفش دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی اثرمتقابل شوری و اسیدسالیسیلیک برخصوصیات ریحان سبز و بنفش کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثرمتقابل شوری و اسیدسالیسیلیک برخصوصیات ریحان سبز و بنفش،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی اثرمتقابل شوری و اسیدسالیسیلیک برخصوصیات ریحان سبز و بنفش :
تعداد صفحات:۵
چکیده:
دراین تحقیق اثرمتقابل شوری و اسیدسالیسیلیک برخصوصیات مورفولوژیکی و فیزیولوژیکی گیاه ریحان مورد ارزیابی قرارگرفت ازمایش بصورت فاکتوریل درقالب طرح کاملا تصادفی با سه تکرار انجام گرفت شوری درچهارسطح ۲و۴و۶و۸ گرم درلیتر نمک طعام و اسیدسالیسیلیک درسه غلظت ۱۰۰و۵۰و۱۵۰میلی گرم درلیتر بصورت محلول پاشی انجام گردید و یک تیمار نیز به عنوان شاهددرنظر گرفته شد براساس نتایج بدست امده اسیدسالیسیلیک توانست تا حدی اثرات سوء ناشی ازتنش شوری را کاهش دهد
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.