مقاله بررسی عملکردو خصوصیات میوه توت فرنگی کاماروسا تحت نسبت های مختلف فسفر در کشت گلخانه ای
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی عملکردو خصوصیات میوه توت فرنگی کاماروسا تحت نسبت های مختلف فسفر در کشت گلخانه ای دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی عملکردو خصوصیات میوه توت فرنگی کاماروسا تحت نسبت های مختلف فسفر در کشت گلخانه ای کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی عملکردو خصوصیات میوه توت فرنگی کاماروسا تحت نسبت های مختلف فسفر در کشت گلخانه ای،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی عملکردو خصوصیات میوه توت فرنگی کاماروسا تحت نسبت های مختلف فسفر در کشت گلخانه ای :
تعداد صفحات:۶
چکیده:
برای تعیین تاثیرات عنصر فسفر بر روی خصوصیات میوه توت فرنگی آزمایشی بصورت فاکتوریل و در قالب طرح بلوک های کاملأتصادفی درگلخانه ای به مساخت ۱۵۰ متر مربع در منطقه جیرفت و در سه تکرار اجرا گردید. فاکتور اصلی شامل:کاربرد خاکی سوپرفسفات تریپل در چهار سطح شاهد(صفر) ۱۶۳۲ و ۴۸ گرم در متر مربع بود. نتایج حاصله نشان داد که کاربرد فسفر بر روی خصوصیات میوه تاثیر گذار بود بطوریکه بیشترین طول وقطر میوه وبیشترین میزان ویتامین ث، از تیمارهای ۳۲ و ۴۸ g/m2 فسفر حاصل شد.بالاترین عملکرد نیز از مصرف g/m2 32 فسفر به دست آمد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.