مقاله بررسی اثر پوترسین و برخی ترکیبات گیاهی بر توت فرنگی رقم کامارزا


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثر پوترسین و برخی ترکیبات گیاهی بر توت فرنگی رقم کامارزا دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثر پوترسین و برخی ترکیبات گیاهی بر توت فرنگی رقم کامارزا  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر پوترسین و برخی ترکیبات گیاهی بر توت فرنگی رقم کامارزا،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثر پوترسین و برخی ترکیبات گیاهی بر توت فرنگی رقم کامارزا :

تعداد صفحات:۵

چکیده:

به منظور بررسی اثر پوترسین و برخی ترکیبات گیاهی بر برخی خصوصیات کیفی تو تفرنگی رقم کامارزا آزمایشی در قالب طرح کاملا تصادفی با ۱۳ تیمار و ۳ تکرار در آزمایشگاه دانشکده کشاورزی دانشگاه شهرکرد اجرا شد. تیمارها شامل ژل آلوئ هورا با غلظت های ۲۰و۴۰ و ۶۰ درصد، اسانس پونه و ترخون هر کدام با غلظت های ۴۰۰ و۸۰۰ و ۱۲۰۰ پی پی ام وپوترسین با غلظت های ۰/۶و۱/۲و۱/۸میلی مولار و شاهد آب مقطر هر کدام در سه تکرار و هر تکرار شامل شش عدد میوه بود .نتایج نشان داد که غلظت بالای پونه ۱۲۰۰ پ یپ یام آنتوسیانین و اسید کل را بهتر حفظ۱ میل یمولار بهتر / کرده است و در مورد ویتامین ث غلظت بالای پوترسین ۸ ان را حفظ نموده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.