مقاله بررسی اثر پوترسین و برخی ترکیبات گیاهی بر توت فرنگی رقم کامارزا
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی اثر پوترسین و برخی ترکیبات گیاهی بر توت فرنگی رقم کامارزا دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی اثر پوترسین و برخی ترکیبات گیاهی بر توت فرنگی رقم کامارزا کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر پوترسین و برخی ترکیبات گیاهی بر توت فرنگی رقم کامارزا،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی اثر پوترسین و برخی ترکیبات گیاهی بر توت فرنگی رقم کامارزا :
تعداد صفحات:۵
چکیده:
به منظور بررسی اثر پوترسین و برخی ترکیبات گیاهی بر برخی خصوصیات کیفی تو تفرنگی رقم کامارزا آزمایشی در قالب طرح کاملا تصادفی با ۱۳ تیمار و ۳ تکرار در آزمایشگاه دانشکده کشاورزی دانشگاه شهرکرد اجرا شد. تیمارها شامل ژل آلوئ هورا با غلظت های ۲۰و۴۰ و ۶۰ درصد، اسانس پونه و ترخون هر کدام با غلظت های ۴۰۰ و۸۰۰ و ۱۲۰۰ پی پی ام وپوترسین با غلظت های ۰/۶و۱/۲و۱/۸میلی مولار و شاهد آب مقطر هر کدام در سه تکرار و هر تکرار شامل شش عدد میوه بود .نتایج نشان داد که غلظت بالای پونه ۱۲۰۰ پ یپ یام آنتوسیانین و اسید کل را بهتر حفظ۱ میل یمولار بهتر / کرده است و در مورد ویتامین ث غلظت بالای پوترسین ۸ ان را حفظ نموده است.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.