مقاله اثر سطوح مختلف مکمل ویتامینی بر عملکرد و خصوصیات لاشه جوجه¬های گوشتی در سه هفته آخر دوره پرورش
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله اثر سطوح مختلف مکمل ویتامینی بر عملکرد و خصوصیات لاشه جوجه¬های گوشتی
در سه هفته آخر دوره پرورش دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله اثر سطوح مختلف مکمل ویتامینی بر عملکرد و خصوصیات لاشه جوجه¬های گوشتی
در سه هفته آخر دوره پرورش کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر سطوح مختلف مکمل ویتامینی بر عملکرد و خصوصیات لاشه جوجه¬های گوشتی
در سه هفته آخر دوره پرورش،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله اثر سطوح مختلف مکمل ویتامینی بر عملکرد و خصوصیات لاشه جوجه¬های گوشتی
در سه هفته آخر دوره پرورش :
تعداد صفحات :۱۲
در این آزمایش اثر سطوح مختلف مکمل ویتامینی بر عملکرد و خصوصیات لاشه جوجههای گوشتی تغذیه شده با جیرههای بر پایه گندم و سویا از سن ۲۲ تا ۴۲ روزگی روی بستر بررسی شد. این آزمایش با ۴۰۰ قطعه پرنده به صورت طرح کاملاً تصادفی با ۱۰ تیمار و ۴ تکرار و ۱۰ پرنده به ازای هر تکرار صورت گرفت. تیمارهای این آزمایش شامل سطوح مختلف مکمل ویتامینی و روزهای مختلف دسترسی به مکمل بوده است به صورتیکه، تیمار یک جیره فاقد مکمل ویتامینی، تیمارهای ۲، ۳ و ۴ جیرههای حاوی ۳۳/۳۳% مکمل ویتامینی، تیمارهای ۵، ۶ و ۷ جیرههای حاوی ۶۶/۶۶% مکمل ویتامینی و تیمارهای ۸، ۹ و ۱۰ جیرههای حاوی ۱۰۰% مکمل ویتامینی، که تیمارهای ۲، ۵ و ۸ فقط از روزهای ۲۲ تا ۲۸، تیمارهای ۳، ۶ و ۹ از روزهای ۲۲ تا ۳۵ و تیمارهای ۴، ۷ و ۱۰ فقط از روزهای ۲۲ تا ۴۲ در دسترس پرنده ها قرار گرفت. در پایان دوره آزمایش وزن پرندهها در هر تکرار، میانگین خوراک مصرفی و ضریب تبدیل غذایی محاسبه شد. همچنین در پایان ۴۲ روزگی از هر تکرار دو پرنده انتخاب و کشتار شد تا فراسنجههای مربوط به لاشه (بازده لاشه، درصد سینه، درصد ران، درصد قلب، درصد کبد، درصد چربی شکمی) اندازهگیری شود. نتایج نشان داد که بین تیمارها تفاوت معنیداری در میانگین افزایش وزن روزانه، میانگین خوراک مصرفی و ضریب تبدیل غذایی و همچنین خصوصیات لاشه وجود نداشت. بنابراین توصیه میشود که میتوان مکمل ویتامینی را از سه هفته آخر دوره پرورش (۴۲-۲۲ روزگی) از جیرهها حذف نمود.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.