مقاله بررسی اثر تیمارهای دمایی مختلف‘ نوع بسته بندی‘ شرایط انبار و قرص فستوکسین بر کنترل آفات انباری انجیر


در حال بارگذاری
12 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثر تیمارهای دمایی مختلف‘ نوع بسته بندی‘ شرایط انبار و قرص فستوکسین بر کنترل آفات انباری انجیر دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثر تیمارهای دمایی مختلف‘ نوع بسته بندی‘ شرایط انبار و قرص فستوکسین بر کنترل آفات انباری انجیر  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر تیمارهای دمایی مختلف‘ نوع بسته بندی‘ شرایط انبار و قرص فستوکسین بر کنترل آفات انباری انجیر،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثر تیمارهای دمایی مختلف‘ نوع بسته بندی‘ شرایط انبار و قرص فستوکسین بر کنترل آفات انباری انجیر :

تعداد صفحات:۶

چکیده:

به منظوربررسی مقایسه ای بین انجیر درجه یک و سه رقم ازمیر ومشخص نمودن روش کنترل آفات انباری از ۵ تیماردمایی(دمای ۱۰ – درجه سانتی گراد به مدت ۴۸ ساعت، دمای ۲۰ – درجه سانتی گراد به مدت ۴۸ ساعت، دمای ۵۰ درجه سانتیگراد به مدت ۶ ساعت، دمای ۷۰ درجه سانتی گراد به مدت ۶ ساعت و انتقال از دمای ۱۰ – درجه به مدت ۴۸ ساعت به دمای ۵۰ درجه به مدت ۶ ساعت)،یک تیمار شیمیایی(قرص فستوکسین)، ۲ تیمار محل نگهداری (انبار معمولی و انبار با دمای۳-۱ درجه سانتی گراد) و ۳ تیمار بسته بندی( بسته بندی معمولی، وکیوم و وکیوم به همراه تزریق گاز) در مقایسه با شاهد در قالب طرح کاملا تصادفی با هدف تعیین بهترین روش برای بالا بردن عمر پس از برداشت انجیر و جایگزینی روش های طبیعی به جای استفاده از مواد شیمیایی به خصوص مواد فسفره(با توجه به اثرات مضر آن) در آزمایشگاه ایستگاه مرکز تحقیقات انجیر استهبان انجام گردید . ابتدا انجیر درجه یک (انجیر صد یک) و انجیر درجه سه(انجیر منگ) جدا گردید نمونه ها در بستههای یکنواخت پلی اتیلنی شفاف قرار داده شده و تیمارهای مورد نظر بر روی هر یک انجیرهای درجه یک و سه به طور جداگانه اعمال گردید و بسته ها به مدت سه ماه در انبار سرد و انبار معمولی نگهداری گردید. پس از پایان هر ماه در صد میزانآلودگی به لارو ‘ شفیره و حشره کامل اندازه گیری شد. براساس نتایج با گذشت زمان بالاترین درصد آلودگی مربوط به شاهد در انبار معمولی و پایین ترین درصد آلودگی مربوط به بسته بندی با قرص فستوکسین و بسته بندی وکیوم به همراه تزریق گازN 2و CO2 در شرایط انبار سرد بود.که کمترین آلودگی مربوط به انجیر درجه یک (صد و یک) و بیشترین آلودگی مربوط به انجیر درجه سه(منگ) می باشد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.