مقاله بررسی اثرات بازدارنده عصاره گیاه خردل وحشی (Sinapis arvensis L.) بر جوانه زنی بذور خرفه (Portulaca oleracea L.)
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی اثرات بازدارنده عصاره گیاه خردل وحشی (Sinapis arvensis L.) بر جوانه زنی بذور خرفه (Portulaca oleracea L.) دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی اثرات بازدارنده عصاره گیاه خردل وحشی (Sinapis arvensis L.) بر جوانه زنی بذور خرفه (Portulaca oleracea L.) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثرات بازدارنده عصاره گیاه خردل وحشی (Sinapis arvensis L.) بر جوانه زنی بذور خرفه (Portulaca oleracea L.)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی اثرات بازدارنده عصاره گیاه خردل وحشی (Sinapis arvensis L.) بر جوانه زنی بذور خرفه (Portulaca oleracea L.) :
تعداد صفحات:۵
چکیده:
بررسی خصوصیات دگرآسیبی گیاهان، یکی از راهکارهای اکولوژیکی و بیولوژیکی است که میتواند منجر به کشف علفکشهای زیستی و بازدارندههای رشد شود؛ دگرآسیبی در واقع نتیجه اثرات بازدارنده مواد آللوشیمیایی بر فرآیندها فیزیولوژیکی گیاهان یا میکروارگانیسمهای دریافت کننده این مواد میباشد. خردل وحشی (Sinapis arvensis L.) نیز از جمله علفهای هرز مزارع کلزا میباشد که به منظور مطالعه اثر دگرآسیبی عصاره الکلی آن بر ویژگیهای جوانه زنی بذور گیاه خرفه ،(Portulaca oleracea L.) آزمایشی در قالب طرح کاملاً تصادفی با سه تکرار در آزمایشگاه تکنولوژی بذر دانشکده کشاورزی دانشگاه شاهد تهران در سال ۱۳۸۸ انجام گرفت. تیمار آزمایش شامل عصاره الکلی گیاه خردل بود که در دو غلظت صفر (آب مقطر) و ۵۰ درصد بکار برده شد. نتایج این آزمایش نشان داد که عصاره گیاه خردل تاثیر منفی و معنی داری بر جوانه زنی بذور خرفه داشت. به طوری که باعث بازدارندگی شدید جوانه زنی بذور شده و هیچ بذری تحت تیمار عصاره خردل جوانه نزد. باید توجه داشت که با کمبود آب یا اکسیژن، فعالیت آنزیمها کاهش و سایر فعالیتهای متابولیکی با مشکل مواجه خواهد شد. بنابراین در غلظت بالاتر عصاره، رطوبت قابل دسترس بذر کاهش یافته و سبب اختلال در فعل و انفعالات متابولیکی قبل از فرایند جوانه زنی شده و همانند بذور کشت شده در شرایط تنش، جوانه زنی کاهش یافته است
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.