مقاله بررسی اثرات تنش خشکی بر برخی صفات گلرنگ بهاره تحت تاثیر محلول پاشی سدیم نیتروپروساید و اسید آسکوربیک


در حال بارگذاری
10 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثرات تنش خشکی بر برخی صفات گلرنگ بهاره تحت تاثیر محلول پاشی سدیم نیتروپروساید و اسید آسکوربیک دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثرات تنش خشکی بر برخی صفات گلرنگ بهاره تحت تاثیر محلول پاشی سدیم نیتروپروساید و اسید آسکوربیک  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثرات تنش خشکی بر برخی صفات گلرنگ بهاره تحت تاثیر محلول پاشی سدیم نیتروپروساید و اسید آسکوربیک،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثرات تنش خشکی بر برخی صفات گلرنگ بهاره تحت تاثیر محلول پاشی سدیم نیتروپروساید و اسید آسکوربیک :

تعداد صفحات:۸

چکیده:

امروزه کاربرد مواد تنظیم کننده رشد گیاه به منظور کاهش اثرات منفی ناشی از تنش های مختلف مطرح شده است. اسید آسکوربیک و سدیم نیتروپروساید از جمله این مواد هستند. به همین منظور آزمایشی در قالب طرح اسپلیت پلات فاکتوریل بر پایه بلوک های کامل تصادفی در ۳ تکرار در سال زراعی ۱۳۹۰ در مزرعه دانشکده کشاورزی دانشگاه صنعتی شاهرود، روی گیاه گلرنگ Carthamus tinctorius اجرا شد. فاکتور اصلی شامل ۲ سطح آبیاری هر ۸ روز یکبار (تیمار عدم تنش) و هر ۱۶ روز یکبار (تیمار تنش)، فاکتور های فرعی شامل سدیم نیتروپروساید در ۳ سطح ۰، ۵۰، ۱۰۰ میکرومولاراسید آسکوربیک در ۳ سطح (۰، ۱۰، ۲۰ میلی مولار)به صورت محلولپاشی برگی بودند. تیمار تنش، بعد از استقرار کامل بوته ها اعمال شد. اولین محلولپاشی با سدیم نیتروپروساید در ۶۳ روز بعد از کاشت و در مورد اسید آسکوربیک در ۶۵ روز بعد از کاشت اعمال شد. یک هفته بعد از آن، محلولپاشی تکرار شد. در این آزمایش تنش موجب افزایش معنی دار تعداد دانه پوک در بوته و نسبت پوسته به مغز و کاهش معنی دار وزن مغز گردید. وزن پوسته و نسبت پوسته به مغز در محلول پاشی با غلظت ۵۰ میکرو مولار سدیم نیتروپروساید، کمترین مقدار را داشت. از بین صفات مورد بررسی تنها تعداد دانه پوک در بوته از سطوح اسید آسکوربیک تاثیر پذیرفت به طوری که افزایش غلظت اسید آسکوربیک، این صفت را کاهش داد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.