مقاله بررسی اثرات سطوح مختلف شوری، بر جوانه زنی و رشد گیاهچه در چند گیاه دارویی


در حال بارگذاری
16 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثرات سطوح مختلف شوری، بر جوانه زنی و رشد گیاهچه در چند گیاه دارویی دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثرات سطوح مختلف شوری، بر جوانه زنی و رشد گیاهچه در چند گیاه دارویی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثرات سطوح مختلف شوری، بر جوانه زنی و رشد گیاهچه در چند گیاه دارویی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثرات سطوح مختلف شوری، بر جوانه زنی و رشد گیاهچه در چند گیاه دارویی :

تعداد صفحات:۸

چکیده:

گیاهان معمولاً در موقع جوانه زدن در برابر شوری حساس تر از سیر مراحل زندگی خود می باشند. درجه مقاومت به شوری برای گیاهان مختلف متفاوت است. به منظور بررسی تحمل به شوری ۵ گیاه دارویی، (سزبانیا، شنبلیله، خردل، ماریتیغال، مشکک) در مرحله جوانهزنی، آزمایش درقالب طرح کاملا تصادفی، با یک فاکتور تنش شوری ،در چهار سطح ۰, ۵۰, ۱۰۰, ۲۰۰ میلی مولار با سه تکرار در شرایط آزمایشگاه اجرا گردید. برای ایجاد سطوح شوری از کلرید سدیم خالص و آب مقطر استفاده شد. اندازهگیری درصد و سرعت جوانه زنی در پتری دیش و مطالعه رشد گیاهچه (طول ریشهچه و ساقهچه ) در داخل کاغذ واتمن انجام شد. نتایج نشان داد که در غلظت ۲۰۰ میلی مولار گیاه ،مشکک جوانه زنی نداشت و گیاهان، سزبانیا، خردل ،شنبلیله و ماریتیغال در سطح شوری ۲۰۰ میلی مولارکلرید سدیم اختلاف معنی داری نشان دادند. نتایج نشانگر عکس العمل متفاوت این گیاهان به سطوح شوری می باشد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.