مقاله بررسی اثرات مصرف همزمان عناصر فسفر و روی بر خصوصیات میوه و بوته توت فرنگی


در حال بارگذاری
11 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثرات مصرف همزمان عناصر فسفر و روی بر خصوصیات میوه و بوته توت فرنگی دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثرات مصرف همزمان عناصر فسفر و روی بر خصوصیات میوه و بوته توت فرنگی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثرات مصرف همزمان عناصر فسفر و روی بر خصوصیات میوه و بوته توت فرنگی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثرات مصرف همزمان عناصر فسفر و روی بر خصوصیات میوه و بوته توت فرنگی :

تعداد صفحات:۶

چکیده:

به منظور مطالعه تاثیر عناصر فسفر و روی برخصوصیات میوه و بوته توت فرنگی رقم کاماروسا آزمایشی در گلخانه ای با مساحت ۱۵۰ متر مربع در منطقه جیرفت به صورت فاکتوریل در قالب طرح بلوکهای کاملاً تصادفی در سه تکرار و شامل دو فاکتور: ا- محلولپاشی روی با منبع سولفات روی در دو سطح صفر (شاهد) و ۲/۵ درهزار ۲- کاربرد خاکی فسفراز منبع سوپرفسفات تریپل در چهار سطح: صفر (شاهد), ۱۶۳۲ و ۴۸ گرم در متر مربع اجرا گردید. نتایج به دست آمده نشان داد که تیمار ۴۸g/m2 در متر مربع اجرا گردید. نتایج به دست آمده نشان داد که تیمار ۴۸g/m2 فسفر و ۲/۵ در هزار روی بیشترین تأثیر را بر وزن تر و خشک برگ توت فرنگی داشت. همچنین بیشترین مقدار روی درگیاه از تیمار (۲) g/m 32 فسفر و ۲/۵ در هزار روی حاصل گردید. باعث افزایش طول و قطر میوه و ویتامین ث میوه شد. اما اسیدتیه ،جامدات کل TSS و طعم میوه تحت تأثیر مصرف روی قرارنگرفت. بالاترین عملکرد از تیمار (۲) g/m 32 فسفر ۲/۵ در هزار روی با میانگین ۱۶/۵۳۳ تن در هکتار حاصل شد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.