مقاله بررسی امواج مایکروویو و حضور نمک بر استخراج اسانس و ترکیبات شیمیایی موجود در رزماری
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی امواج مایکروویو و حضور نمک بر استخراج اسانس و ترکیبات شیمیایی موجود در رزماری دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی امواج مایکروویو و حضور نمک بر استخراج اسانس و ترکیبات شیمیایی موجود در رزماری کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی امواج مایکروویو و حضور نمک بر استخراج اسانس و ترکیبات شیمیایی موجود در رزماری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی امواج مایکروویو و حضور نمک بر استخراج اسانس و ترکیبات شیمیایی موجود در رزماری :
تعداد صفحات:۸
چکیده:
روش استخراج اسانس های گیاهی می تواند درصد و نوع ترکیبات شیمیایی موجود در آن را تغییر دهد. در این تحقیق اسانس حاصل از رزماری با دو روش تقطیر با آب و استخراج با مایکروویو، استخراج گردیده و ترکیب شیمیایی اسانس های حاصل به کمک دستگاه کروماتوگرافی گازی- اسپکتروسکوپی جرمی شناسایی شد. هم چنین اثر قدرت، و درصد نمک در این کار بهینه گردید. هنگام بهینه سازی توان دستگاه مشخص شد که در توان های بالای دستگاه مقدار ترکیبات اکسیژن دار افزایش می یابد. هم چنین با گذشت زمان غلظت ترکیبات مونوترپنی کاهش یافته و غلظت ترکیبات اکسیژن دار افزایش می یابد. در این تحقیق سطح زیر پیک برای چند ماده مهم موجود در اسانس در مقادیر مختلف نمک بررسی شده است. که ملاحظه می شود با افزایش میزان نمک سطح زیر پیک برای مواد موجود در اسانس کاهش می یابد. اثرات حاصل از نمک را می توان به تاثیر آن بر روی نقطه جوش ارتباط داد
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.