مقاله برآورد بار در شبکه های توزیع برق با استفاده از مدل کریجینگ درGISبا هدف بهبود فرایند بارگیری ترانس ها
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله برآورد بار در شبکه های توزیع برق با استفاده از مدل کریجینگ درGISبا هدف بهبود فرایند بارگیری ترانس ها دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله برآورد بار در شبکه های توزیع برق با استفاده از مدل کریجینگ درGISبا هدف بهبود فرایند بارگیری ترانس ها کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله برآورد بار در شبکه های توزیع برق با استفاده از مدل کریجینگ درGISبا هدف بهبود فرایند بارگیری ترانس ها،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله برآورد بار در شبکه های توزیع برق با استفاده از مدل کریجینگ درGISبا هدف بهبود فرایند بارگیری ترانس ها :
تعداد صفحات:۵
چکیده:
انجام مطالعات مختلف در شبکه های توزیع (محاسبات جریان ، کنترل وضعیت پست ها، پیش بینی بار پست های توزیع، پیش بینی بار منطقه، و غیره)، نیازمند مدل سازی و برآورد مقدار بار ترانسفورماتورهای توزیع می باشد. به علتوجود پستهای توزیع فراوان در یک فیدر، بروز رسانی دائم پستها، نبود سیستمهای مانیتورینگ و ارسال اطلاعات اندازه گیری بار و تعیین پروفی ل بار هر نقطه به شکلدستی امکان پذیر نمی باشد. در این مقاله ضمن معرف ی یکی از مدلهای کاربردیGIS در شبکه ه ای توزی ع برق،برآوردی از چگونگی ترکیب صحیحGISو الگوریتم برآورد بار توزیع بر ای مدل ساز ی بار پست های توزیع ارائه می شود. این پژوهش که در سال ۱۳۹۱ در شهر نکا از توابع استان مازندران انجام شد. در این پژوهش با اندازه گیری متوسط جریان ۳ فاز تعداد ۷۰ پست توزیعهوایی در فیدر توزیع راه آهن در زمان پیک بار شهر دریک روز و وورود اطلاعات آن در نرم افزارArcGIS10بااستفاده از مدل ریاضی کریجینگ توانستیم الگوریتم مصرف جریان را در پستهای توزیع و نهایتا در سطح فیدرشبیه سازی نماییم. نتایج حاصل از این پژوهش نشان داد که می توان با استفاده از مدلهای مکانی مانند کریجینگ پس از انجام تست اولیه مدل با در نظر گرفتن الگریتم هایخاص و محدودیتهای مدل از آن برای پیش بینی و توسعه شبکه توزیع (تخمین بار پستها و مکانیابی پست های جدید) استفاده نمود.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.