مقاله ارزیابی دو روش بارش-رواناب و رطوبت خاک با استفاده از مدل WEAP (مطالعه موردی: شهرستان ساری محدوده سد شهید رجایی)


در حال بارگذاری
17 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ارزیابی دو روش بارش-رواناب و رطوبت خاک با استفاده از مدل WEAP (مطالعه موردی: شهرستان ساری محدوده سد شهید رجایی) دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی دو روش بارش-رواناب و رطوبت خاک با استفاده از مدل WEAP (مطالعه موردی: شهرستان ساری محدوده سد شهید رجایی)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی دو روش بارش-رواناب و رطوبت خاک با استفاده از مدل WEAP (مطالعه موردی: شهرستان ساری محدوده سد شهید رجایی)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی دو روش بارش-رواناب و رطوبت خاک با استفاده از مدل WEAP (مطالعه موردی: شهرستان ساری محدوده سد شهید رجایی) :

تعداد صفحات:۹

چکیده:

یکی ازپیچیده ترین فرآیندهای هیدرولوژیکی فرآیند بارش رواناباست،که ازپارامترهای مختلف فیزیکی و هیدرولوژیکی تاثیرمیپذیرد. برای شبیه سازی فرآیند فوق تا کنون مدلهای هیدرولوژیکی پیچیده و متعددی ارائه شدهاند، همچنین مدلهای رایج برای تخصیص آب از داده های جریان برای شرایط مرزی استفاده میکنند و قادر به شبیه سازی فرآیندهای هیدرولوژیکی نیستند از اینرو در این مطالعه برای شبیه سازی این فرآیندهای پیچیده از مدل WEAP (سیستم برنامه ریزی و ارزیابی آب) استفاده شده است. مدل مذکور شامل تمام اثرات غیرخطی در فرآیندهای هیدرولوژیکی برای کاربران آب با تقاضاهای مختلف است. محدوده حوضه مورد مطالعه در این تحقیق در استان مازندران و شهر ساری قرار داشته و براساس شاخص دومارتن در اقلیم نیمه مرطوب قرار دارد. برای شبیهسازی بارش-رواناب در حوضه مورد نظر دو روش در نظر گرفته شد، روش اول یک روش ساده بوده و رطوبت خاک و ذوب شدن برف را شبیه سازی نمیکند و روش بارش-رواناب نامیده میشود ولی روش دوم پیچیده تر بوده و از آنجایی که فرآیندهای تاخیری را شبیه سازی میکند مدل رطوبت خاک نامیده میشود. براساس نتایج به دست آمده مقدار رواناب برای روش بارش-رواناب (FAO) معادل ۲۲۸/۹۹ و برای مدل رطوبت خاک معادل ۲۸۱/۶ میلیون مترمکعب برآورد گردید.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.