مقاله ارزیابی روشهای هیدرولوژیکی برآورد بارمعلق در رودخانه (مطالعه ی موردی: رودخانه ی شیو استان کهگیلویه و بویراحمد)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
10 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ارزیابی روشهای هیدرولوژیکی برآورد بارمعلق در رودخانه (مطالعه ی موردی: رودخانه ی شیو استان کهگیلویه و بویراحمد) دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی روشهای هیدرولوژیکی برآورد بارمعلق در رودخانه (مطالعه ی موردی: رودخانه ی شیو استان کهگیلویه و بویراحمد)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی روشهای هیدرولوژیکی برآورد بارمعلق در رودخانه (مطالعه ی موردی: رودخانه ی شیو استان کهگیلویه و بویراحمد)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی روشهای هیدرولوژیکی برآورد بارمعلق در رودخانه (مطالعه ی موردی: رودخانه ی شیو استان کهگیلویه و بویراحمد) :

تعداد صفحات:۱۴

چکیده:

آگاهی از میزان انتقال رسوبات معلق از دیرباز برای مهندسان و طراحان تأسیسات آبی همواره از مشکلاتی بوده که در انجام هر پروژه ی آبی با آن مواجه بوده اند. عدم آگاهی از میزان انتقال بارمعلق و بخصوص برآورد کمتر از میزان واقعی آن میتواند سبب طراحی نادرست و در نتیجه اثرات مخرب بعد از اجرا در سازه های آبی گردد. بطور کلی احداث سازه های هیدرولیکی ازجمله سدها، پلها، نیروگاهها و سایر شبکه های آبرسانی بدون مطالعه و برآورد بارمعلق، امکان پذیر نخواهد بود. تا کنون روابط زیادی جهت برآورد بارمعلق پیشنهاد شده است که در این تحقیق به منظور ارزیابی روشهای هیدرولوژیکی برآورد بارمعلق بر روی رودخانه ی شیو واقع در استان کهگیلویه و بویراحمد، از شش روش هیدرولوژیکی تک خطی، حد وسط دسته ها، تداوم جریان، تجمعی حد وسط دسته ها، فصلی و دوره ی مشابه هیدرولوژیکی استفاده شده است. این روشها از نظر شیوه ی استفاده از آمار دبی جریان یا نوع منحنی سنجه ی رسوب با یکدیگر متفاوت اند. نتایج بدست آمده اختلاف زیادی را بین روشهای مختلف نشان داد، که در نهایت روش تجمعی حد وسط دسته ها بعنوان روش بهینه و روش دوره ی مشابه هیدرولوژیکی بعنوان روش نامناسب انتخاب گردید.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.