بررسی تاثیر سطوح مختلف Pediococcus acidilactici در جیره غذایی بر فاکتورهای های ایمنی خون بچه ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی تاثیر سطوح مختلف Pediococcus acidilactici در جیره غذایی بر فاکتورهای های ایمنی خون بچه ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی تاثیر سطوح مختلف Pediococcus acidilactici در جیره غذایی بر فاکتورهای های ایمنی خون بچه ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی تاثیر سطوح مختلف Pediococcus acidilactici در جیره غذایی بر فاکتورهای های ایمنی خون بچه ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی تاثیر سطوح مختلف Pediococcus acidilactici در جیره غذایی بر فاکتورهای های ایمنی خون بچه ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : فیزیولوژی و تکوین جانوری (علوم زیستی)

تعداد صفحات :۱۸

زمینه و هدف: اغلب آبزیان پرورشی تحت تاثیر عفونت های باکتریایی قرار می گیرند و سیستم ایمنی شان توسط شرایط استرس زا به خطر می افتد. مصرف بی رویه داروها و مواد شیمیایی علاوه بر ایجاد مقاومت در میکروارگانیسم ها سبب نفوذ این مواد به خاک و آب و آلودگی زیستی می گردد. استفاده از پروبیوتیک ها در واقع تکنولوژی جدید آبزی پروری همگام با محیط زیست به شمار می رود. هدف از این تحقیق مطالعه ارزیابی تاثیر پروبیوتیک Pediococcus acidilactici بر فاکتورهای ایمنی بچه ماهیان قزل آلای رنگین کمان ((Oncorhynchus mykiss می باشد.روش کار: در این بررسی تعداد ۳۶۰۰عدد بچه ماهی با وزن ۳ – ۵ گرم را در ۴ تیمار با سه تکرار با ترکیب غذایی ۱۰۰، ۲۰۰ و ۳۰۰ گرم پروبیوتیک باکتوسل در هر تن غذا و تیمار شاهد به مدت ۸ هفته پرورش داده شدند. در پایان هفته چهارم و هفته هشتم تعداد ۵ عدد بچه ماهی از هر تیمار انتخاب و نمونه خون جهت آزمایشات بیوشیمیایی سنجش آنزیم لیزوزیم، IgM، کمپلمان CH50، آلبومین، پروتئین تام، SGOT، SGPT و گلوکز استفاده شد.یافته ها: نتایج حاصل از این بررسی نشان داد که افزودن پروبیوتیک باکتوسل منجر به افزایش شاخص های مورد آزمایش گردید.نتیجه گیری: افزایش مقادیر آنزیم های فوق درسرم خون بچه ماهیان به عنوان شاخص های فعالیت سیستم ایمنی می تواند منجر به افزایش مقاومت بچه ماهیان قزل آلا درمقابل عوامل بیماری زا و محرک های محیطی گردد.

کلید واژه: ایمنی، باکتوسل، پروبیوتیک (زیست یار)، قزل آلا

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.