مقاله اثر متقابل شوری و جیبرلین بر عملکرد خیار گلخانه ای


در حال بارگذاری
14 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثر متقابل شوری و جیبرلین بر عملکرد خیار گلخانه ای دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر متقابل شوری و جیبرلین بر عملکرد خیار گلخانه ای  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر متقابل شوری و جیبرلین بر عملکرد خیار گلخانه ای،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر متقابل شوری و جیبرلین بر عملکرد خیار گلخانه ای :

تعداد صفحات:۱۴

چکیده:

خشکی و شوری مهمترین عامل محدود کننده رشد و نمو گیاهان زراعی محسوب می شود. خیار گلخانه ای یکی از مهمترین و پرمصرف ترین گیاهان پرورشی در بسیاری از مناطق ایران می باشد. با توجه به اهمیت پدیده شوری و شور شدن تدریجی آب های منطقه و همچنین خیار گلخانه ای آزمایشی به منظور بررسی کاهش اثرات تنش شوری بر ویژگی های مهم فیزیولوژیکی گیاه خیار به کمک هورمون جیبرلین (GA3) در شرایط گلخانه ای در جیرفت انجام شد. در این پژوهش آزمایشی به صورت استریپ پلات در قالب بلوک های کامل تصادفی در ۴ تکرار در سال ۱۳۹۰-۱۳۸۹ در شهرستان جیرفت انجام شد که در این طرح شوری به عنوان عامل عمودی در ۳ سطح آب ا هدایت الکتریکی های مختلف (۰/۵، ۱ و ۲/ دسی زیمنس بر متر) تهیه شده از چاه های آب منطقه جیرفت و غلظت هورمون GA3 در ۴ سطح شامل (۰، ۲، ۴، ۸ PPM) به عنوان فاکتور افقی مورد بررسی قرار گرفتند . صفات مربوط به رشد زایشی (تعداد گل در بوته، تعداد میوه در بوته، قطر میوه، طول میوه، وزن میوه، متوسط وزن میوه در بوته) مورد بررسی قرار گرفت. تجزیه آماری داده ها نشان داد که استفاده از هورمون جیبرلین در غلظت های پایین (۲ و ۴ میلی گرم بر لیتر) سبب کاهش اثرات مضر شوری بر عملکرد و اجزای عملکرد خیار می شود . نکته قابل توجه آن است که غلظت های پایین جیبرلین بیشترین نقش خود را در سطوح پایین و متوسط شوری داشته و نقش چندانی در کاهش اثرات منفی در سطح شوری ۲/۵ دسی زیمنس بر متر نداشتند. بیشترین عملکرد میوه در سطح شوری ۰/۵ دسی زیمنس بر متر و غلظت ۴، ۲، ۸ میلی گرم بر لیتر جیبرلین به ترتیب با ۴۱/۵۲، ۳۸/۸۳، ۳۳/۸ کیلوگرگرم میوه در بوته حاصل شد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.