مقاله ارزیابی عمر گلجای و صفات فیزیولوژی گل شاخه بریده مریم تحت تاثیر سولفات مس و ساکارز
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله ارزیابی عمر گلجای و صفات فیزیولوژی گل شاخه بریده مریم تحت تاثیر سولفات مس و ساکارز دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله ارزیابی عمر گلجای و صفات فیزیولوژی گل شاخه بریده مریم تحت تاثیر سولفات مس و ساکارز کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی عمر گلجای و صفات فیزیولوژی گل شاخه بریده مریم تحت تاثیر سولفات مس و ساکارز،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله ارزیابی عمر گلجای و صفات فیزیولوژی گل شاخه بریده مریم تحت تاثیر سولفات مس و ساکارز :
تعداد صفحات:۶
چکیده:
گل مریم یکی از گل های شاخه بریده مهم از نظر تولید و صادرات است این گل پس از بداشت با مشکلات مهمی از جمله ناتوانی گل برای توسعه و باز شدن مواجه است که موجب کاهش کیفیت و عمر انباری در گل شاخه بریده مریم می شود. برای حل این مشکل تحقیق در سال ۱۳۸۹ در دانشگاه آزاد اسلامی واحد جیرفت با هدف بررسی اثر سولفات مس و ساکارز بر عمر گلجایی و دیگر صفات فیزیولوژی در گل بریده مریم اجرا شد . آزمایش به صورت طرح فاکتوریل بر پایه طرح کاملا تصادفی شامل دو فاکتور، سولفات مس در ۳ سطح (۰-۴۰۰-۶۰۰) پی پی ام و ساکارز در ۳ سطح (۰-۴-۸) درصد با ۳ تکرار انجام شد. صفات وزن تر ، نقصان اشباع، درصد باز شدن و عمر گلجای اندازه گیری شد. روش تجزیه اماری با استفاده از نرم افزار SAS و مقایسه میانگین ها با استفاده از آزمون چند دامنه ای دانکن انجام شد. بر اساس نتایج بدست آمده اثر سولفات مس به تنهایی و در ترکیب با ساکارز بر اکثر صفات معنی دار بود به گونه ای که بیشترین میانگین صفت عمر گلجایی متعلق به سولفات مس ۴۰۰PPM+ هشت درصد ساکارز با ۱۱/۳۰ روز بود که باعث ۷۵ درصد افزایش عمر گلجایی نسبت به شاهد به دیگر ترکیبات شد که علت این تاثیر مس می باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.