مقاله مقایسه روش های برآورد ضریب تشت تبخیر به منظور محاسبه تبخیر و تعرق گیاه مرجع (مطالعه موردی:ایستگاه سینوپتیک زنجان)


در حال بارگذاری
11 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مقایسه روش های برآورد ضریب تشت تبخیر به منظور محاسبه تبخیر و تعرق گیاه مرجع (مطالعه موردی:ایستگاه سینوپتیک زنجان) دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مقایسه روش های برآورد ضریب تشت تبخیر به منظور محاسبه تبخیر و تعرق گیاه مرجع (مطالعه موردی:ایستگاه سینوپتیک زنجان)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مقایسه روش های برآورد ضریب تشت تبخیر به منظور محاسبه تبخیر و تعرق گیاه مرجع (مطالعه موردی:ایستگاه سینوپتیک زنجان)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مقایسه روش های برآورد ضریب تشت تبخیر به منظور محاسبه تبخیر و تعرق گیاه مرجع (مطالعه موردی:ایستگاه سینوپتیک زنجان) :

تعداد صفحات:۱۳

چکیده:

ترکیب دو فرآیند جداگانه که آب به وسیله آن از سطح خاک به صورت تبخیر و از گیاه به صورت تعرق تلف شده، تبخیر -تعرق نامیده می شود. از آنجا که تبخیر و تعرق یکی از اجزای اساسی چرخه هیدرولوژی است، تعیین صحیح آن در علوم آب از قبیل مطالعات توازون هیدرولوژیک و مدیریت منابع آب از اهمیت بالایی برخوردار است. تبخیر و تعرق به روش های مستقیم(لایسمتری) یا روش های غیرمستقیم (معادلات تجربی) برآورد می شود. در صورتی که دسترسی به داده های دقیق وجود نداشته باشد، می توان از روش فائو پنمن مانتیث به عنوان روش استاندارد جهت ارزیابی نتایج سایر روش های تجربی استفاده نمود. در این تحقیق با استفاده از داده های روزانه ایستگاه سینوپتیک زنجان، مقادیر ETo روزانه با روش استاندارد محاسبه و سپسبا استفاده از داده های تشت تبخیر مقادیر ETo محاسبه و با روش استاندارد مقایسه گردید. برای محاسبه ETo با استفاده از داده های تشت تبخیر باید مقدار تبخیر از تشت (Epan) را در ضریب تشت (Kpan) ضرب کرد. در این تحقیق با استفاده از ۵ روش کونیکا، آلن- پروت، اشنایدر، اشنایدر اصلاح شده و اورنگ مقادیر ضریب تشت که تابعی از سرعت باد، رطوبت نسبی و فاصله پوشش گیاهی از تشت می باشد به صورت روزانه محاسبه و در تبخیر از تشت ضرب تا مقدار ETo به دست آمد. بررسی های رگرسیونی و آماری نشان داد که برای محاسبه مقادیر ETo روزانه و ماهانه در ایستگاه سینوپتیک زنجان روش اورنگ مناسب است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.