مقاله تاثیر شوری بر شاخص های فیزیولوژیکی و آناتومیکی بادمجان دلمه ای (Solanum melongina)
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله تاثیر شوری بر شاخص های فیزیولوژیکی و آناتومیکی بادمجان دلمه ای (Solanum melongina) دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تاثیر شوری بر شاخص های فیزیولوژیکی و آناتومیکی بادمجان دلمه ای (Solanum melongina) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر شوری بر شاخص های فیزیولوژیکی و آناتومیکی بادمجان دلمه ای (Solanum melongina)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله تاثیر شوری بر شاخص های فیزیولوژیکی و آناتومیکی بادمجان دلمه ای (Solanum melongina) :
تعداد صفحات:۸
چکیده:
پژوهش حاضر به منظور ارزیابی مقاومت گیاه بادمجان دلمه ای به تنش شوری در قالب طرح کاملا تصادفی در پنج سطح شوری (۰، ۲۵، ۵۰، ۷۵ و ۱۰ میلی مول Nacl) و ده تکرار در گلخانه دانشگاه صنعتی اصفهان انجام شد نشاء بادمجان دله ای به گلدان های با محیط کشت پییت، پرلیت و خاک به نسبت ۲:۲:۱ منتقل شد و پس از دو هفته آبیاری و استقرار کامل گیاهان تیمار شوری به مدت یک ماه اعمال شد در طول مدت تیمار داده برداری به طور مرتب انجام شد و مورد بررسی قرار گرفت. نتایج نشان داد با افزایش غلظت شوری میزان رشد ساقه و تولید برگ کاهش یافت به طوری که در تیمارهای ۱۰۰ و ۷۵ میلی مولار نسبت به سایر تیمارها درصد رشد متر بود بر طبق نتایج بدست آمده مشخص شد که با افزایش میزان شوری درصد سدیم در بافت زیاد شد و میزان پتاسیم با افزایش شوری کاهش پیدا کرد. کمترین میزان پاسیم و بیشترن میزان سدیم در تیمار ۱۰۰ میلی مول مشاهده شد با افزایش سطوح شوری با اینکه میزان پرولین موجود در گیاه زیاد شد انا اختلاف بین تیمارها معنی دار نبود. همچنین با افزایش سطح شوری میزان کلروفیل فلورسنس افزایش یافت و میزان کلروفیل کاهش پیدا کرد اختلاف معنی داری بین وزن تر ریشه در تیمارهای مختلف مشاهده نشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.