مقاله بررسی بیلان املاح در خاک با استفاده از سطح ایستابی کم عمق در شرایط کشت ذرت در اقلیم شمال خوزستان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی بیلان املاح در خاک با استفاده از سطح ایستابی کم عمق در شرایط کشت ذرت در اقلیم شمال خوزستان دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی بیلان املاح در خاک با استفاده از سطح ایستابی کم عمق در شرایط کشت ذرت در اقلیم شمال خوزستان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی بیلان املاح در خاک با استفاده از سطح ایستابی کم عمق در شرایط کشت ذرت در اقلیم شمال خوزستان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی بیلان املاح در خاک با استفاده از سطح ایستابی کم عمق در شرایط کشت ذرت در اقلیم شمال خوزستان :

تعداد صفحات:۱۰

چکیده:

بالا بودن سطح ایستابی موجب افزایش رطوبت لایه های سطحی خاک به واسطه نیروهای موئینگی و لذا استفاده برای گیاه در جهت تامین بخشی از نیاز آبی گیاه می گردد. با این حال در مناطق خشک و نیمه خشک بخصوص در شرایط سطح ایستابی شور، به دلیل برجای گذاشتن شوری خاک می تواند مسئله ساز گردد. در این تحقیق ، تغییرات شوری خاک در طول فصل کشت گیاه ذرت در شرایط لایسیمتری بررسی شده است و علاوه بر بررسی شوری زهابها، بیلان املاح خاک در شرایط مختلف کنترل سطح ایستابی مورد مطالعه قرار گرفته است به همین منظور سه تیمار زهکشی آزاد، زهکشی کنرل شده و آبیاری زیرزمینی در چهار تکرار مورد بررسی قرار گرفت . سطح ایستابی در تیمارهای زهکشی کنترل شده و آبیاری زیرزمینی در سطح ۵۵ سامتی متری از سطح خاک تنظیم گردید. نتایج تحقیق نشان داد که شوری خاک در عمق های ۲۵ و ۵۰ سانتی متری در هر سه تیمار تقریبا نزدیک به یکدیگر بود اما در تیمار SI شوری در سانتی متر خاک به خصوص در هفته های پایانی فصل رشد به شدت افزایش یافت به طوری که در فاصله دو هفته در انتهای فصل شوری در سطح خاک از ۶۳/۷ds/m به ۱۱۰/۷ds/m و در عمق ۱۰ سانتی متری از ۷/۹ds/m به ۱۷/۳ds/m رسید اما دانه های ذرت عملا قبل از گسترش بیشتر این لایه پر شده و در زمان رسیدن به شوری ۱۷/۳ آماده برداشت بوده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.