مقاله بررسی تأثیر پارامترهای هواشناسی بر تبخیر- تعرق مرجع با استفاده از سیستم استنتاج تطبیقی عصبی- فازی (مطالعه موردی منطقه تبریز)


در حال بارگذاری
15 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی تأثیر پارامترهای هواشناسی بر تبخیر- تعرق مرجع با استفاده از سیستم استنتاج تطبیقی عصبی- فازی (مطالعه موردی منطقه تبریز) دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تأثیر پارامترهای هواشناسی بر تبخیر- تعرق مرجع با استفاده از سیستم استنتاج تطبیقی عصبی- فازی (مطالعه موردی منطقه تبریز)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تأثیر پارامترهای هواشناسی بر تبخیر- تعرق مرجع با استفاده از سیستم استنتاج تطبیقی عصبی- فازی (مطالعه موردی منطقه تبریز)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تأثیر پارامترهای هواشناسی بر تبخیر- تعرق مرجع با استفاده از سیستم استنتاج تطبیقی عصبی- فازی (مطالعه موردی منطقه تبریز) :

تعداد صفحات:۱۳

چکیده:

برآورد میزان آبی که در پروژه های آبیاری به مصارف کشاورزی میرسد، بر اساس مقدار تبخیر- تعرق تعیین میشود، لذا تخمین این پارامتر در مطالعات آب و خاک بسیار ضروری است. تبخیر- تعرق یکی از اجزای اصلی چرخه هیدرولوژی و از مشخصه های پرکاربرد در سیستمهای آب خاک و گیاه است. امروزه استفاده از سیستمهای هوشمند نظیر شبکه های عصبی مصنوعی، منطق فازی، الگوریتم ژنتیک و سیستم استنتاج تطبیقی عصبی- فازی افزایش یافته است. از داده های ایستگاه هواشناسی تبریز برای تخمین تبخیر- تعرق مرجع بوسیله سیستم استنتاج تطبیقی عصبی- فازی (ANFIS) استفاده گردید. از بین توابع عضویت ANFIS ، تابع عضویت trimf (مثلثی) بهترین عملکرد را نشان داد. نتایج حاصل از مدلها با مقادیر بدست آمده از معادله فائو پنمن مونتیث مقایسه گردید. سپس با استفاده از آماره های MBE، RMSE و R^2 کارایی مدلها مورد ارزیابی قرار گرفت. نتایج نشان میدهد که در بین مدلها، مدلی مرکب از دمای حداقل، دمای حداکثر و تابش آفتابی بهترین نتیجه را دارد که از لحاظ شاخصهای آماری مقدار RMSE مدل ۰/۳۳، ا R^2، ا ۰/۹۸۵ و مقدار MBE در حد صفر میباشد. مدل مورد استفاده از دمای حداقل و حداکثر نیز به عنوان مدلی با کمینه پارامتر می تواند تبخیر- تعرق را با دقت قابل قبولی تخمین نماید.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.