مقاله بررسی اثر آللوپاتی ریشه قیاق (Sorghum halepens) بر برخی خصوصیات مرفولوژیکی جو
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی اثر آللوپاتی ریشه قیاق (Sorghum halepens) بر برخی خصوصیات مرفولوژیکی جو دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی اثر آللوپاتی ریشه قیاق (Sorghum halepens) بر برخی خصوصیات مرفولوژیکی جو کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر آللوپاتی ریشه قیاق (Sorghum halepens) بر برخی خصوصیات مرفولوژیکی جو،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی اثر آللوپاتی ریشه قیاق (Sorghum halepens) بر برخی خصوصیات مرفولوژیکی جو :
تعداد صفحات:۶
چکیده:
این تحقیق جهت بررسی تاثیر عصاره آبی ریشه قیاق (Sorghum halepens) در غلظت های ۰-۵۰-۱۰۰ درصد بر جوانه زنی ، وزن تر گیاهچه، طول ریشه گیاهچه جو در قالب طرح کاملا تصادفی در ۳ تکرار در سال ۱۳۹۰ در دانشگاه آزاد اسلامی واحد شوشتر انجام شد نتایج به دست آمده نشان داد که افزایش غلظت عصاره آبی قیاق سبب کاهش وزن تر گیاهچه، درصد جوانه زنی ، طول ریشه جو می شود. عصاره آبی قیاق همچنین باعث افزایش غلظت مالون دی آلدهید در بافت گیاهچه گیاه هدف شده. کاهش جوانه زنی و رشد گیاهچه جو ناشی از کاهش فعالیت آنزیم آلفا آمیلاز و تخزیب غشا سلولی گیاهچه جو تحت تاثیر ترکیبات آللوپاتی قیاق را باعث می شود.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.