مقاله بررسی اثر شوری بر جوانه زنی و رشد گیاهچه ژنوتیپ های عدس
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی اثر شوری بر جوانه زنی و رشد گیاهچه ژنوتیپ های عدس دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی اثر شوری بر جوانه زنی و رشد گیاهچه ژنوتیپ های عدس کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر شوری بر جوانه زنی و رشد گیاهچه ژنوتیپ های عدس،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی اثر شوری بر جوانه زنی و رشد گیاهچه ژنوتیپ های عدس :
تعداد صفحات:۶
چکیده:
این مطالعه به منظور بررسی پاسخ جوانه زنی چهار ژنوتیپ عدس (FLIP 2007-103L, FLIP 2007-12L، گچساران و کیمیا) به چهار سطح مختلف شوری (۰، ۵، ۱۰، ۱۵ دسی زیمنس بر متر) انجام شد. این تحقیق به صورت آزمایش فاکتوریل در قالب طرح کاملا تصادفی اجرا شد . نتایج نشان داد که اثر شوری بر روی تمامی صفات مورد بررسی در سطح احتمال ۱ درصد معنی دار بوده و با افزایش درصد شوری کلیه مولفه های جوانه زنی کاهش یافت به طوری که بیشترین درصد و سرعت جوانه زنی ، طول ساقه چه و ریشه چه و وزن خشک گیاهچه در تمام ژنوتیپ ها در تیمار آب مقطر (شاهد) و کمترین در تیمار شوری ۱۵ دسی زیمنس بر متر بود. همچنین نتایج نشان داد که در ژنوتیپ FLIP-12L نسبت به سایر ژنوتیپ ها کلیه صفات مورد بررسی به طور معنی داری بیشتر بود که می توان این طور تفسیر نمود که این ژنوتیپ نسبت به سه ژنوتیپ دیگر تاحدودی نسبت به تنش شوری متحمل تر است.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.