مقاله بررسی اثر همزمان کودهای بیولوژیک آلی و زیستی بر شاخص های کیفی گوجه فرنگی رقم ارگون در شرایط گلخانه ای


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثر همزمان کودهای بیولوژیک آلی و زیستی بر شاخص های کیفی گوجه فرنگی رقم ارگون در شرایط گلخانه ای دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثر همزمان کودهای بیولوژیک آلی و زیستی بر شاخص های کیفی گوجه فرنگی رقم ارگون در شرایط گلخانه ای  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر همزمان کودهای بیولوژیک آلی و زیستی بر شاخص های کیفی گوجه فرنگی رقم ارگون در شرایط گلخانه ای،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثر همزمان کودهای بیولوژیک آلی و زیستی بر شاخص های کیفی گوجه فرنگی رقم ارگون در شرایط گلخانه ای :

تعداد صفحات:۱۰

چکیده:

در آزمایش حاضر اثرات همزمان دو گونه باتری سودوموناس و ازوسپیلیوم باکتری های محرک رشد بر صفات کیفی میوه گوجه فرنگی در شرایط گلخانه ای مورد بررسی قرار گرفت. ازمایش در قالب طرح کاملا تصادفی با ۴ تکرار در ۶ تیمارهای آزمایشی ترکیبی باکتری نژادهای (سودوموناس پوتیدا، سودوموناس فلورسنس، آزوسپیریلیوم لیپوفروم ) و نژادهای (اروسپیریلیوم هالوپرفرانس، سودوموناس پوتیدا ۴۱، آزوسپریلیوم of) طرح ریزی شد مقایسه میانگین داده ها در سطح احتمال ۱ درصد آزمون دانکن انجام شد شاخص های کیفی میوه گوجه فرنگی رقم ارگون شامل سفتی بافت میوه، اسیدیته، مواد جامد محلول و ویتامین C فرعی اندازه گیری گردیدند . نتایج تجزیه واریانس داده ها نشان داد کاربرد باکتری ها به روش بذر مال برای تمامی صفات یاد شده بجز ویتامین Cدر سطح احتمال ۱ درصد معنی دار بود همچنین اثرات اصلی باکتری ها به غیر از باکتری سودوموناس پوتیدا ئر مورد سایر باکتری ها نسبت به شاهد در تمامی صفات یاد شده معنی دار بود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.