مقاله اثر اشعه گاما در ثبات انتوسیانین وماندگاری مختلف اب انار


در حال بارگذاری
17 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثر اشعه گاما در ثبات انتوسیانین وماندگاری مختلف اب انار دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر اشعه گاما در ثبات انتوسیانین وماندگاری مختلف اب انار  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر اشعه گاما در ثبات انتوسیانین وماندگاری مختلف اب انار،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر اشعه گاما در ثبات انتوسیانین وماندگاری مختلف اب انار :

تعداد صفحات:۶

چکیده:

پرتودهی مواد غذایی که در واقع یک فناوری نسبتا جدید د رنگهداری مواد غذایی است د رسالهای اخیر بحث ها و نظرات مثبت و منفی به همراه داشته است پرتودهی مواد غذایی به معنی استفاده از پرتوهای یونیزه برای از بین بردن میکروارگانیسم های موجود در غذاست پرتوگاما از کبالت ۶۰ و سزیم ۱۳۷ بدست می اید تابش مواد غذایی فرایندی است که مواد در معرض اشعه یونیزه قرارگرفته و می تواند ایمنی مواد غذایی را بهبود دهد. اب انار حاوی مقادیر زیادی انتوسیانین است و یک محصول کاربردی جهت رژیم لاغری و سلامت می باشد د رمطالعه حاضر اثرات تابش گرما ۰-۱۰kGy در پایداری انتوسیانین ها و مهار رشد میکروبی در اب انار در طول ذخیره سازی مورد بررسی قرارگرفت. نتایج نشان داد که تابش درهر دوزی که به کار روند بطور معنی داری سبب کاهش انتوسیانین ها ی کل می شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.