مقاله منسوجات معطر،پیشینه و پیشرفت های حاصله در دهه ی اخیر


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله منسوجات معطر،پیشینه و پیشرفت های حاصله در دهه ی اخیر دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله منسوجات معطر،پیشینه و پیشرفت های حاصله در دهه ی اخیر  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله منسوجات معطر،پیشینه و پیشرفت های حاصله در دهه ی اخیر،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله منسوجات معطر،پیشینه و پیشرفت های حاصله در دهه ی اخیر :

تعداد صفحات:۱۳

چکیده:

منسوج به عنوان اولین و معمولترین لایه ای که با پوست انسان در تماس است م یتواند واسط بسیار مناسبی جهت تامین پوشش عایق گرما و سرما و همچنین در کاربردهای نوین و پیشرفته به عنوان واسط هوشمند جهت تامین بهداشت، نیازهای اولیه و غیره ایفای نقش نماید. منسوجات هوشمند ساختارهایی هستند که شرایط محیطی را احساس کرده و نسبت به آنها واکنش نشان میدهند و کاربردهای فراوانی در زمینه های نساجی پزشکی ورزشی و غیره دارند منسوجات معطر منسوجاتی هستند که توانایی ازادسازی ماده ای خوشبو را به صورت طولانی مدت داشته و این خاصیت خود را پس از شستشو نیز حفظ می نمایند. دو طریق عمده دستیابی به منسوجات معطر عبارتند از: استفاده از سایکلودکسترین ها و استفاده از میکروکپسول ها . سایکلودکسترین ها الیگوساکاریدهای حلقوی اتصال یافته ی غیرکاهشی هستند که از تخریب انزیمی نشاسته تولید می گردندو زیست تجزیه پذیر غیرسمی می باشند. میکروکپسولها ذرات کوچکی هستند که از یک پوسته ی پلیمری و یک هسته تشکیل شده اند که هسته ی آنها می تواند با انواع مواد معطر شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.